Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Επιθεωρήσεις Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων
Επιθεωρήσεις Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων

Επιθεωρήσεις Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων

Η Π.Ε. Λάρισας, ενημερώνει τους της Π.Ε. Λάρισας, που διαθέτουν εξοπλισμό εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων( μηχανήματα) ότι σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν.4036/2012 όλοι οι που διαθέτουν εξοπλισμό εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων(ψεκαστικά μηχανήματα) υποχρεούνται μέχρι 26 Νοεμβρίου 2016 να κάνουν τουλάχιστον μία επιθεώρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (ψεκαστικό).

Οι επιθεωρήσεις θα γίνονται από εξουσιοδοτημένους από την υπηρεσία Σταθμούς Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων.

Τους εξουσιοδοτημένους Σταθμούς Επιθεώρησης Εξοπλισμού Εφαρμογής Γεωργικών Φαρμάκων από την Δ/νση Αγροτ. Οικονομίας και Κτην/κής θα τους βρείτε στο SITE της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην ιστοσελίδα www.thessaly.gov.gr (Ενημέρωση-Γεωργικά Θέματα) από την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε.

Η κατάσταση αυτή θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με τις νέες εξουσιοδοτήσεις.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Αμποβό (Αφύσσου) προς παραλία Ραζή στον Προφήτη Ηλία… - https://t.co/EtOegWm861 -

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

"Αλιεύοντας" την είδηση