Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Επίσπευση διαδικασίας ολοκλήρωσης του προγράμματος των Σχεδίων Βελτίωσης
Επίσπευση διαδικασίας ολοκλήρωσης του προγράμματος των Σχεδίων Βελτίωσης

Επίσπευση διαδικασίας ολοκλήρωσης του προγράμματος των Σχεδίων Βελτίωσης

Oλοκληρώνεται στις 31/12/2015 η Δ΄ Προγραμματική Περίοδος και προκειμένου να υπάρξει ομαλή διαδικασία κλεισίματος του προγράμματος του Μέτρου 121 «Εκσυγχρονισμός Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» ή αλλιώς των Σχεδίων Βελτίωσης, σύμφωνα με την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Μαγνησίας και Σποράδων, η οποία ενημερώνει τους δικαιούχους για τους οποίους έχουν εγκριθεί Σχέδια Βελτίωσης ότι:

α) οι δικαιούχοι που η Ατομική Απόφαση ΄Έγκρισης τους έχει εκδοθεί μέχρι και τις 30/09/2014 θα πρέπει να υποβάλλουν 1ο αίτημα πληρωμής μέχρι 30/06/2015. Αιτήματα Προκαταβολής και Τροποποίησης του Σχεδίου βελτίωσης πριν το 1ο αίτημα πληρωμής δεν γίνονται δεκτά.

β) οι δικαιούχοι που η Ατομική Απόφαση Έγκρισης τους έχει εκδοθεί μετά τις 01/10/2014 θα πρέπει να υποβάλλουν 1ο αίτημα πληρωμής μέχρι την αναγραφόμενη στην Ατομική τους Απόφαση έγκρισης ημερομηνία.. Επιπλέον η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήματος Προκαταβολής είναι η 14η /09/2015

γ) όλοι οι δικαιούχοι ανεξάρτητα από την ημερομηνία έκδοσης της ατομικής απόφασης έγκρισης θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση αποπληρωμής και μέχρι τις 31/12/2015 να ολοκληρωθεί η καταβολή της Δημόσιας Οικονομικής ενίσχυσης..

Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να συνεργαστούν με τους Ιδιώτες Γεωργικούς Συμβούλους τους, ώστε έγκαιρα να ολοκληρώσουν τις επενδύσεις τους με στόχο την πληρωμή τους έως τα τέλη του έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2421352404.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

  • Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών β’ περιόδου 2021 Μαγνησίας #ΕξετάσειςΡαδιοερασιτεχνών - https://t.co/dDmanlZ9fL -

"Αλιεύοντας" την είδηση