Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Επίσκεψη της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου
Επίσκεψη της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου

Επίσκεψη της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου

Οι δυνατότητες της Μαγνησίας, οι δυνατότητες της Ελλάδας είναι μεγαλύτερες από το γκρίζο που έχει δημιουργήσει για την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα η /ΑΝΕΛ. Και η απάντηση στο κόστος της κυβερνητικής ιδεοληψίας και ανικανότητας, βρίσκεται εδώ, μέσα σε υγιείς επιχειρηματικές δράσεις όπως αυτές που υλοποιεί με μεγάλη επιτυχία ο Αγροτικός Συνεταιρισμός .

Τη συνεταιριστική οργάνωση – πρότυπο επισκέφθηκε κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας και είχε ενημερωτική συνάντηση με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νικήτα Πρίντζο και υπηρεσιακά στελέχη στα γραφεία της ΕΒΟΛ.

Η ήταν προγραμματισμένη στα πλαίσια των συναντήσεων που έχει ξεκινήσει η ΝΟ.Δ.Ε. με φορείς του Νομού, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματά τους.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο πρόεδρος της οργάνωσης Νικήτας Πρίντζος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος όπως το μεγάλο κόστος παραγωγής, οι χαμηλές τιμές πώλησης των προϊόντων, η φορολόγηση των αγροτών, η μείωση του ζωικού κεφαλαίου καθώς και η γήρανση του αγροτικού πληθυσμού. Σχετικά με την βιομηχανία ΕΒΟΛ είπε: ¨Είμαστε μια υγιής συνεταιριστική οργάνωση. Η πορεία της βιομηχανίας ΕΒΟΛ είναι θετική και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε ακόμα και κάνουμε παρέμβαση στις τιμές υπέρ των αγροτών¨.

Τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση που τους έγινε και υποσχέθηκαν να τα μεταφέρουν στην κεντρική Διοίκηση.

Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας ζήτησε από τον Πρόεδρο την συμμετοχή του καθώς και άλλων συνεταιριστών και παραγωγών της περιοχής στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Αλμυρό, την 9 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αλμυρού, στον δημόσιο διάλογο για τους αγρότες.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας γάλακτος ΕΒΟΛ και ενημερώθηκε για τη διαδικασία παραγωγής, για τα νέα που κερδίζουν την εμπιστοσύνη καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα και για τους σχεδιασμούς του Συνεταιρισμού, παρά το δυσμενές οικονομικό .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση