Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στον Α.Σ. Πηλίου & Β. Σποράδων
Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στον Α.Σ. Πηλίου & Β. Σποράδων

Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου στον Α.Σ. Πηλίου & Β. Σποράδων

Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου και Β. Σποράδων πραγματοποίησε σήμερα η βουλευτής Κατερίνα όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Δάμτσα  και το διευθυντή κ.  Ψωφογιώργο ενώ περιηγήθηκε και στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Κατά τη συζήτηση  εκτέθηκαν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της περιοχής με ιδιαίτερη έμφαση στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής σε όλες τις αγροτικές δραστηριότητες και την ανάγκη που υπάρχει για στήριξη της αγροτικής δραστηριότητας.

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αύξηση του κόστους  παραγωγής και  των ζωοτροφών, τους δασικούς χάρτες, το διάταγμα του Πηλίου, τα προβλήματα των συνεταιριστικών οργανώσεων και της διάθεσης των αγροτικών προϊόντων στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Η ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τον διευθυντή του ΑΣ Πηλίου  για την ενημέρωση και τη φιλοξενία και όλοι συμφώνησαν να βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία ώστε να αναδεικνύονται τα θέματα και να βρίσκονται λύσεις στα προβλήματα της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση