Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Επικαιροποίηση στοιχείων άρδευσης από την ΔΕΥΑΜΒ
Επικαιροποίηση στοιχείων άρδευσης από την  ΔΕΥΑΜΒ

Επικαιροποίηση στοιχείων άρδευσης από την ΔΕΥΑΜΒ

Η το προηγούμενο έτος κάλεσε τους ενδιαφερόμε που κάνουν χρήση του αρδευτικού δικτύου στις να προσέλθουν και να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους. Ωστόσο μικρός αριθμός καταναλωτών προσήλθε και προσκόμισε τα απαιτούμενα στοιχεία για τη δήλωση των αρδευομένων αγροτεμαχίων.

Η προχώρησε στην έκδοση λογαριασμών που αφορούν την άρδευση για την περίοδο του 2015 με τα στοιχεία όπως είχαν παραδοθεί από τις πρώην Κοινότητες & Δήμους προ Καλλι. Η τιμολογιακή που εφαρμόστηκε και εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ είναι η ίδια που ίσχυε στις περιοχές αυτές προσαρμοσμένη στον Κανονισμό Άρδευσης της ΔΕΥΑΜΒ.

Ζητείται η συνδρομή των προέδρων των τοπικών Κοινοτήτων στο μοίρασμα των λογαριασμών, δεδομένου ότι σε κάποιες περιοχές δεν υπάρχουν πλήρη στοιχεία διεύθυνσης και σε κάποιες περιπτώσεις πιθανόν τα να έχουν αλλάξει ιδιοκτήτη.

Οι πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων θα πρέπει να παροτρύνουν στους να προσέλθουν στη ΔΕΥΑΜΒ ώστε να καταγραφούν τα στοιχεία των αρδευόμενων ακινήτων με πληρότητα και για τη αποφυγή λαθών στο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση