Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Επείγουσα ανάγκη ολοκλήρωσης του εμβολιασμού κατά της οζώδους δερματίτιδας βοοειδών
Επείγουσα  ανάγκη ολοκλήρωσης του εμβολιασμού κατά της οζώδους δερματίτιδας βοοειδών

Επείγουσα ανάγκη ολοκλήρωσης του εμβολιασμού κατά της οζώδους δερματίτιδας βοοειδών

Η Π.Ε. Μγνησίς & Σποράδων ενημερώνει τους αγελαδοτρόφους ότι εξακολουθούν να υφίστανται ανεμβολίαστες βοοτροφικές εκμεταλλεύσεις στην περιοχή της   και επισημαίνει τον κίνδυνο παραμονής ανεμβολίαστων βοοειδών με άμεσες αρνητικές συνέπειες για το καθεστώς της χώρας ως προς την Οζώδη Δερματίτιδα.

Είναι επείγουσα ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης των εμβολιασμών κατά της Οζώδους Δερματίτιδας μέχρι 31.12.2016, με ταυτόχρονη κ του σχετικού υ Εμβολιασμού στις κατά τόπους Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, ώστε να ενημερωθεί εγκαίρως η Κτην Βάση Δεδομένων.

Επισημαίνεται ότι για όσες εκμεταλλεύσεις βοοειδών δεν έχουν συμμορφωθεί με τα ανωτέρω μέχρι τέλος του έτους, η αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στην οποία τηρείται  η Κεντρική Κτην Βάση Δεδομένων του εκτρεφόμενου ζωικού πληθυσμού, θα προβεί άμεσα στην αποστολή των κωδικών των ανεμβολίαστων εκμεταλλεύσεων βοοειδών στον ΟΠΕΕ, ο οποίος θα προβαίνει στην περικοπή του συνόλου των οικονομικών ενισχύσεων που λαμβάνουν οι κάτοχοι των εκμεταλλεύσεων αυτών κατά ποσοστό 20%.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση