Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Ένταξη παραγωγών – μικροπωλητών λαϊκών αγορών στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης
Ένταξη παραγωγών – μικροπωλητών λαϊκών αγορών στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης

Ένταξη παραγωγών – μικροπωλητών λαϊκών αγορών στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης

Την νάγκη ν ενταχθούν και οι – μικροπωλητές λαϊκών αγορών στα στήριξης της κυβέρνησης, τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ς Αποστόλης Τσακανίκας.

Ο κ. Τσακανίκας, ανέφερε ότι από τους 250 παραγωγούς και 70 μικροπωλητές δραστηριοποιούνται καθημερινά στις περί στους 40 – μπορεί και λιγότεροι – συμμορφούμενοι στα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση και πρόσθεσε: “Υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των παραγωγών αλλά και με τους καταναλωτές. Ωστόσο η ζήτηση έχει μειωθεί πολύ. Κρατούνται αποστάσεις και γίνονται κι έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία. Αφορμή ψάχνουν να κλείσουν τις και να προωθήσουν τον κόσμο στα μάρκετ”.

Όσον αφορά σε ανατιμήσεις προϊόντων, ο κ. Τσακανίκας είπε: “ανατιμήσεις έχουμε σε πορτοκάλια, λεμόνια, πατάτες και κρεμμύδια – Σε που παράγουμε εμείς δεν υπάρχουν ανατιμήσεις. Έχουμε αποστείλει αίτημα ως Ομοσπονδία να ενταχθούμε κι εμείς στα της κυβέρνησης”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση