Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Ένταξη παραγωγών – μικροπωλητών λαϊκών αγορών στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης
Ένταξη παραγωγών – μικροπωλητών λαϊκών αγορών στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης

Ένταξη παραγωγών – μικροπωλητών λαϊκών αγορών στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης

Την ανάγκη να ενταχθούν και οι παραγωγοί – μικροπωλητές λαϊκών αγορών στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας Αποστόλης Τσακανίκας.

Ο κ. Τσακανίκας, ανέφερε ότι από τους 250 παραγωγούς και 70 μικροπωλητές δραστηριοποιούνται καθημερινά στις λαϊκές περί στους 40 – μπορεί και λιγότεροι – συμμορφούμενοι στα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση και πρόσθεσε: “Υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των παραγωγών αλλά και με τους καταναλωτές. Ωστόσο η ζήτηση έχει μειωθεί πολύ. Κρατούνται αποστάσεις και γίνονται κι έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία. Αφορμή ψάχνουν να κλείσουν τις λαϊκές και να προωθήσουν τον κόσμο στα μάρκετ”.

Όσον αφορά σε ανατιμήσεις προϊόντων, ο κ. Τσακανίκας είπε: “ανατιμήσεις έχουμε σε πορτοκάλια, λεμόνια, πατάτες και κρεμμύδια – Σε προϊόντα που παράγουμε εμείς δεν υπάρχουν ανατιμήσεις. Έχουμε αποστείλει αίτημα ως Ομοσπονδία να ενταχθούμε κι εμείς στα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η κρίσιμη αλυσίδα της ειδικής εκπαίδευσης: «Αξιολόγηση, λήψη διδακτικών αποφάσεων, αποτελεσματικές παρεμβάσεις»… - https://t.co/arppbXdAig -

  • Πανελλήνια Ενημέρωση για την καύση σκουπιδιών - https://t.co/kIaE7NPVBo -

  • Στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου ο Ανδρέας Κεχαγιάς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα - https://t.co/uYzjVOctQ0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση