Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Εκτός του προγράμματος Βιολογικής Καλλιέργειας η πλειοψηφία αγροκτηνοτρόφων του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Εκτός του προγράμματος Βιολογικής Καλλιέργειας η πλειοψηφία αγροκτηνοτρόφων του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Εκτός του προγράμματος Βιολογικής Καλλιέργειας η πλειοψηφία αγροκτηνοτρόφων του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Εκτός του προγράμματος Βιολογικής Καλλιέργειας έμεινε η πλειοψηφία αγροτών και κτηνοτρόφων του Δήμου Ρήγα Φεραίου  και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Δήμου και του δημάρχου Δημ. Νασίκα, ο οποίος απέστειλε σχετική προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη.

 

Στην επιτολή αναφέρεται: “Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Εκτιμώντας τη διάθεσή σας για στήριξη του αγροτικού κόσμου θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας τα παρακάτω:

Ενώ υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση των αγροτών – κτηνοτρόφων του Δήμου μας στην υποβολή αιτήσεων για το Μέτρο 11 του ΠΑΑ 2014 – 2020 «Βιολογικές καλλιέργειες», ωστόσο οι αιτούντες με μεγάλη απογοήτευση, μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων  που έγινε πρόσφατα, διαπίστωσαν ότι ουσιαστικά έμειναν  εκτός προγράμματος οι δημότες μας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%.

Γνωρίζουμε βέβαια ότι οι ενταχθείσες στο αιτήσεις ήταν πολύ λίγες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά δεν παύει αυτό να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και για το Δήμο μας  και μάλιστα σε μία εποχή όπου η οικονομική συγκυρία είναι πάρα πολύ δύσκολη για τον πρωτογενή τομέα.

Ευελπιστούμε στη θετική  ανταπόκρισή σας, προκειμένου να αυξηθεί σημαντικά ο του Μέτρου ώστε να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι υποψήφιοι.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Από διαρροή αερίου η #έκρηξη στη Συγγρού #έκρηξη - https://t.co/pqfj3d1bIq -

  • Συμφωνία Ολυμπιακού με Ελιστάνο Μάνγκα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/E5PkkrC5yV -

  • Απόπειρα αυτοκτονίας 34χρονης στο Βόλο #απόπειρααυτοκτονίας - https://t.co/RB8wDxm8Nd -

"Αλιεύοντας" την είδηση