Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Εκτός του προγράμματος Βιολογικής Καλλιέργειας η πλειοψηφία αγροκτηνοτρόφων του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Εκτός του προγράμματος Βιολογικής Καλλιέργειας η πλειοψηφία αγροκτηνοτρόφων του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Εκτός του προγράμματος Βιολογικής Καλλιέργειας η πλειοψηφία αγροκτηνοτρόφων του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Εκτός του προγράμμτος Βιος Κλλιέργειας έμεινε η πλειοψηφία αγροτών και κτηνοτρόφων του Δήμου   και αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Δήμου και του δημάρχου Δημ. ασίκα, ο οποίος απέστειλε σχετική επιστολή προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη.

 

Στην επιτολή αναφέρεται: “Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Εκτιμώντας τη διάθεσή σας για στήριξη του αγροτικού κόσμου θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας τα παρακάτω:

Ενώ υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση των αγροτών – κτηνοτρόφων του Δήμου μας στην υποβολή αιτήσεων για το Μέτρο 11 του ΠΑΑ 2014 – 2020 «Βιολογικές », ωστόσο οι αιτούντες με μεγάλη απογοήτευση, μετά τη δημοσιο των αποτελεσμάτων  που έγινε πρόσφατα, διαπίστωσαν ότι ουσιαστικά έμειναν  εκτός προγράμματος οι δημότες μας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%.

νωρίζουμε βέβαια ότι οι ενταχθείσες στο αιτήσεις ήταν πολύ λίγες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά δεν παύει αυτό να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα και για το Δήμο μας  και μάλιστα σε μία εποχή όπου η οικονομική συγκυρία είναι πάρα πολύ δύσκολη για τον πρωτογενή τομέα.

Ευελπιστούμε στη θετική  ανταπόκρισή σας, προκειμένου να αυξηθεί σημαντικά ο του Μέτρου ώστε να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι υποψήφιοι.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση