Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Εκδόθηκαν οι καταστάσεις πληρωμής του έτους 2012 για τους δικαιούχους της «Βιολογικής Κτηνοτροφίας»
Εκδόθηκαν οι καταστάσεις πληρωμής του έτους 2012 για τους δικαιούχους της «Βιολογικής Κτηνοτροφίας»

Εκδόθηκαν οι καταστάσεις πληρωμής του έτους 2012 για τους δικαιούχους της «Βιολογικής Κτηνοτροφίας»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίς κι Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας ς ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.2 «Βιο Κτηνοτροφία» του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του έτους 2012 και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.

Υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 852,949,20 € για 83 από τους 130 δικαιούχους, ενώ 29 δικαιούχοι φέρουν μηδενικό ποσό ενίσχυσης και 18 δικαιούχοι παραμένουν «δεσμευμένοι» από τον ΟΠΕΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από 04 Δεκεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου 2015. Οι θα υποβάλλονται στη ΔΑΟΚ Π.Ε. ς, Καλλισθένους 27 & Θεοφράστου.

θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες, σαφείς και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δε θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους από τους γεωπόνους – γεωργικούς συμβούλους τους και τυχόν ενστάσεις να συνταχθούν σε συνεργασία μαζί τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση