Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Εκδόθηκαν οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του προγράμματος «Βιολογική Γεωργία» για το 2013
Εκδόθηκαν οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του προγράμματος «Βιολογική Γεωργία» για το 2013

Εκδόθηκαν οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του προγράμματος «Βιολογική Γεωργία» για το 2013

 

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.1 «Βιο » του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του έτους 2013 (Διετής Παράταση και Νέα Πενταετία) και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.

Για τη Διετή Παράταση υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 92.934,45 € για 50 από τους 62 δικαιούχους, ενώ 12 δικαιούχοι φέρουν μηδενικό ποσό ενίσχυσης.

Για τη Νέα Πενταετία υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 1.580.685,33 € για 457 από τους 508 δικαιούχους, ενώ 51 δικαιούχοι φέρουν μηδενικό ποσό ενίσχυσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από 23 έως 30 Δεκεμβρίου 2015. Οι θα υποβάλλονται στη ΔΑΟΚ , Καλλισθένους 27 & Θεοφράστου, στο πρωτοκόλλου της υπηρεσίας στο .

Οι θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες, σαφείς και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δε θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους από τους γεωπόνους – γεωργικούς συμβούλους τους και τυχόν ενστάσεις να συνταχθούν σε συνεργασία μαζί τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση