Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Δημόσια τοιχογραφία στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Ν.Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»
Δημόσια τοιχογραφία στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Ν.Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Δημόσια τοιχογραφία στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Ν.Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της δημόσιας τοιχογραφίας στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού έας Αγχιάλου , στο πλαίσιο της υλοποίησης των δράσεων και εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της οργάνωσης.

Το πρόγραμμα της ς περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:

 

09:00 – 09:15

  • Προσέλευση των μέσων μαζικής επις.

 

09:15 – 10:00

  • Ενημέρωση (ισόγειο, αίθουσας εκδηλώσεων) για τη δημόσια τοιχογραφία από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιάννη Κίτσιο και τον εκπρόσωπο της ομάδα UrbanAct κ. Κυριάκο Ιωσηφίδη. Προβολή δίλεπτου βίντεο για τη δημόσια τοιχογραφία της ομάδα UrbanAct.
  • 11:00 – 13:00
  • Προσέλευση ών/τριών των Δημοτικών Σχολείων στο χώρο του εργοστασίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού έας Αγχιάλου

 

  • Δημιουργία τοιχογραφίας από τους/τις ές/τριες σε προσχεδιασμένο χώρο δημόσιας τοιχογραφίας με την βοήθεια της UrbanAct
  • Γνωριμία και αθλοπαιδιές των μαθητών/τριών με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που θα είναι στις εγκαταστάσεις και θα μπορέσουν να συνομιλήσουν με τους μαθητές/τριες.

Στους/στις μαθητές/τριες θα μοιραστούν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, αναμνηστικά (στυλό, ημερολόγια και σχολικά προγράμματα, αθλητικό υλικό).

Η συνεργασία με το χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας θα συνεχιστεί και με επόμενες εκπαιδευτικές δράσεις. Ξεκινά αυτή η ν εκπαιδευτική συνεργασία συμβολικά με τα σχολεία της Νέας Αγχιάλου, ενώ σύντομα θα προσκληθούν σχολεία από όλη την και σε άλλες δράσεις (εκ, εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα κ.ά.)

Οι δράσεις και οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια, από την ίδρυση της ιστορικής συνεταιριστικής οργάνωσης της Νέας Αγχιάλου, είναι μια ευκαιρία για την ανάδειξη της μοναδικής συνεργατικής ιστορίας της Νέας Αγχιάλου .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση