Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Δημόσια τοιχογραφία στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Ν.Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»
Δημόσια τοιχογραφία στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Ν.Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Δημόσια τοιχογραφία στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Ν.Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της δημόσιας τοιχογραφίας στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού έας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», στο πλαίσιο της υλοποίησης των δράσεων και εκδηλώσεων για τα χρόνια από την ίδρυση της οργάνωσης.

Το πρόγραμμα της ς περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις:

 

09:00 – 09:15

  • Προσέλευση των μέσων μαζικής επικοινωνίας.

 

09:15 – 10:00

  • Ενημέρωση (ισόγειο, αίθουσας εκδηλώσεων) για τη δημόσια τοιχογραφία από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιάννη Κίτσιο και τον εκπρόσωπο της ομάδα UrbanAct κ. Κυριάκο Ιωσηφίδη. Προβολή δίλεπτου βίντεο για τη δημόσια τοιχογραφία της ομάδα UrbanAct.
  • 11:00 – 13:00
  • Προσέλευση /τριών των Δημοτικών Σχολείων στο χώρο του εργοστασίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού έας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

 

  • Δημιουργία τοιχογραφίας από τους/τις μαθητές/τριες σε προσχεδιασμένο χώρο δημόσιας τοιχογραφίας με την βοήθεια της UrbanAct
  • Γνωριμία και αθλοπαιδιές των /τριών με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που θα είναι στις εγκαταστάσεις και θα μπορέσουν να συνομιλήσουν με τους μαθητές/τριες.

Στους/στις μαθητές/τριες θα μοιραστούν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού , αναμνηστικά (στυλό, ημερολόγια και , αθλητικό υλικό).

Η συνεργασία με το χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας θα συνεχιστεί και με επόμενες εκπαιδευτικές δράσεις. Ξεκινά αυτή η ν εκπαιδευτική συνεργασία συμβολικά με τα σχολεία της Νέας Αγχιάλου, ενώ σύντομα θα προσκληθούν σχολεία από όλη την Μαγνησία και σε άλλες δράσεις (εκδηλώσεις, εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα κ.ά.)

Οι δράσεις και οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια, από την ίδρυση της ιστορικής συνεταιριστικής οργάνωσης της Νέας Αγχιάλου, είναι μια ευκαιρία για την ανάδειξη της μοναδικής συνεργατικής ς της Νέας Αγχιάλου .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση