Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Δηλώσεις καταγραφής κυψελών διαχείμασης
Δηλώσεις καταγραφής κυψελών διαχείμασης

Δηλώσεις καταγραφής κυψελών διαχείμασης

 

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων ς και Σποράδων ανακοινώνει στους μελισσοκόμους κατόχους μελισσοκομικών βιβλιαρίων της περιοχής αρμοδιότητάς της ότι, στο πλαίσιο εφαρμογής του αριθ. 1366/2015 Κανονισμού της ΕΕ, πρέπει να υποβάλουν αίτηση – δήλωση καταγραφής των κυψελών διαχείμασης για το 2020 υποβάλλονται το αργότερο μέχρι 31/12/2020.

Επισημαίνεται σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης υποβολής της αίτησης-δήλωσης, προβλέπεται ο αποκλεισμός του μελισσοκόμου από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα, περιλαμβανομένων των δράσεων 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» και 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής ς».

Οι  κυψελών διαχείμασης πρέπει να υποβάλλονται με ψηφιακό τρόπο από τον ίδιο το-η δικαιούχο, προκειμένου να τηρούνται τα ισχύοντα μέτρα ς της εξυπηρέτησης του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωναϊού και συγκεκριμένα:

α) με χρήση της ειδικής ψηφιακής εφαρμογής “Ηλεκτρονική Αίτηση Μελισσοκομικού Μητρώου”, η οποία έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων:www.minagric.gr/index.php/el/eservisesmenu-2/aithshmelissokomikoumhtroo ή

β) με την υπογραμμένης και ψηφοποιημένης αίτησης-δήλωσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού υ της Υπηρεσίας μας: agroikon.ktin.magn@thessaly.gov.gr

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση που ο μελισσοκόμος διαθέτει μελισσοκομικό βιβλιάριο το οποίο έχει θεωρηθεί, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31ης Δεκεμβρίου 2020, δεν απαιτείται η υποβολή αίτηση – δήλωσης των κατεχόμενων κυψελών.

ια περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων ς και Σποράδων, τηλ. 2421352-658,-498 ή στο Κέντρο Μελισσοκομίας , τηλ. 2421032946.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση