Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Διάκριση για το «Ελαιόλαδο Πηλίου Οικογένεια Βολιώτη» στο “TASTE & DESIGN OLYMP AWARDS 2016”
Διάκριση για το «Ελαιόλαδο Πηλίου Οικογένεια Βολιώτη» στο “TASTE & DESIGN OLYMP AWARDS 2016”

Διάκριση για το «Ελαιόλαδο Πηλίου Οικογένεια Βολιώτη» στο “TASTE & DESIGN OLYMP AWARDS 2016”

Το χρυσο λάδι με τα αρώματα του Πηλίου, κέρδισε το αργυρό βραβείο σε μια διοργάνωση με υψηλό επίπεδο προϊόντων του αγροτοδιατροφικού τομέα και με έντονο ανταγωνισμό για διάκριση.

Το βραβείο TASTE Olymp Awards 2016, του διαγωνισμού ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ τροφίμων και ποτών, αποτελεί μια ακόμη αναγνώριση για την εταιρία που αναγνωρίζεται στις διεθνείς αγορές και πετυχαίνει σημαντικές για τα προϊόντα της.

Το «Ελαιόλαδο Πηλίου Οικογένεια Βολιώτη», συνεπές όπως πάντα στη διατήρηση της ποιότητας που προσφέρει στους καταναλωτές, είχε αποσπάσει το χάλκινο στην κατηγορία QUALITY AWARDS of EXTRA VIRGIN OLIVE OIL «8th Aristion 2016» που πραγματοποιήθηκε στο στις 9 & 10 Απριλίου.

Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό συμμετείχαν διακεκριμένοι γευσιγνώστες ελαιολάδου οι οποίοι εξέτασαν περίπου 700 ελαιόλαδα από όλη την , ενώ θεωρείται ς και δικτύωσης για παραγωγούς ελαιολάδου πολύ υψηλής ποιότητας, εμπόρους, διακινητές και αγοραστές.

Το χάλκινο στον διαγωνισμό του υ, έρχεται σε συνέχεια της εξαίρετης παρουσίας στην Έκθεση Ελαιολάδου Olio Capitale που πραγματοποιήθηκε 5 με 8 Μαρτίου 2016 στην Stazione Maritima στην Τεργέστη της Ιταλίας. Η Olio Capitale αποτελεί πλέον θεσμό για τον κλάδο των ελαιών, καθώς «μετρά» ήδη 10 χρόνια παρουσίας.

Στην ιταλική έκθεση, η παρουσία της εταιρίας «Ελαιόλαδο Πηλίου Οικογένεια Βολιώτη», ήταν επίσης αξιοσημείωτη, με ειδικούς του ελαιοκoμικού τομέα να επαινούν τα στελέχη της εταιρίας, όπως έγινε και στη συνέχεια στο διαγωνισμό «Athina International Olive oil Competition».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση