Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Χωροταξική κατανομή βοσκότοπου
Χωροταξική κατανομή βοσκότοπου

Χωροταξική κατανομή βοσκότοπου

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους κτηνοτρόφους της περιοχής αρμοδιότητάς της ότι είναι διαθέσιμη προς ενημέρωσή τους η χωροταξική κατανομή του βοσκότοπου που λαμβάνει έκαστος για το έτος 2020, βάσει της οποίας δύναται να υποβληθεί τυχόν αίτημα χωροταξικής ανακατανομής του για το έτος 2021.

Προς το σκοπό αυτόν, λαμβάνοντας υπόψη και τα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωναϊού, η διαδικασία ενημέρωσης των κτηνοτρόφων και υποβολής τυχόν αιτημάτων τους στην Υπηρεσία μας θα πραγματοποιείται χωρίς αυτοπρόσωπη προσέλευση.

Ο ενδιαφερόμενος κτηνοτρόφος μπορεί να επικοινωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 2421352663 της Υπηρεσίας μας και μετά την ταυτοποίηση των προσωπικών στοιχείων του, δηλώνει την ηλεκτρονική του διεύθυνση για επικοινωνία (email) στην οποία η Υπηρεσία θα του αποστέλλει άμεσα προς ενημέρωση το ψηφιοποιημένο έντυπο της ονομαστικής κατανομής βοσκοτόπου, που τον αφορά.

Η ονομαστική κατανομή βοσκοτόπου θα συνοδεύεται από υπόδειγμα αίτησης προς χρήση του κτηνοτρόφου, ο οποίος τυχόν επιθυμεί να υποβάλλει δικαιολογημένο αίτημα για χωροταξική ανακατανομή του βοσκοτόπου έτους 2021.

Για τη περίπτωση αυτή ο κτηνοτρόφος επιλέγει μία ή περισσότερες από τις τρεις επιτρεπόμενες κατηγορίες αλλαγών, που περιλαμβάνονται στο υπόδειγμα αίτησης (1. Αλλαγή της θέσης του βοσκότοπου,

2. Αύξηση της έκτασης του βοσκότοπου, 3. Χορήγηση βοσκότοπου σε κτηνοτρόφο χωρίς κατανομή το 2020) και συμπληρώνει για την/ις κατηγορία/ες που επιλέγει την αιτιολογία της αλλαγής της κατανομής βοσκότοπου.

Οι πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 31-12-2020 (καταληκτική ημερομηνία) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της υπηρεσίας μας: agroikon.ktin.magn@thessaly.gov.gr

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση παρέλευσης άπρακτης της ανωτέρω ς, θεωρείται ότι ο δικαιούχος κτηνοτρόφος αποδέχεται ως έχει την κατανομή βοσκοτόπου.

Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και

Υποβολή ενδικοφανών προσφυγών κατά των αποτελεσμάτων προκαταβολής πληρωμών του έτους εφαρμογής (2020) 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδόπτερων – » και 10.1.07 «Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και ».

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει όλους τους δικαιούχους των Δράσεων 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδόπτερων – » και 10.1.07 «Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες» ότι μετά και την ολο των προβλεπόμενων ελέγχων απέστειλε προς και πληρωμή της ενίσχυσης προκαταβολής του 80% των αιτούμενων ποσών ενίσχυσης στους ενταγμένους παραγωγούς του έτους αιτήσεων 2020.

Το ποσό που αναγνωρίστηκε ανέρχεται για την 10.1.08 σε 3.570,26 € που αφορά σε 4 δικαιούχους (για την πρώτη πρόσκληση) και 191.659,76 € που αφορά 611 δικαιούχους (για την δεύτερη πρόσκληση) και 16.655,86 € η οποία αφορά 135 δικαιούχους (για την τρίτη πρόσκληση). Αντίστοιχα, για την 10.1.07 αναγνωρίστηκε πόσο 803,04 € που αφορά σε 2 παραγωγούς.

Οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση στους αναλυτικούς πίνακες με τα στοιχεία του υπολογισμού της πληρωμής τους με τη χρήση των κωδικών τους στην διαδικτυακή εφαρμογή του εκάστοτε Μέτρου.

Για τους δικαιούχους η χρονική περίοδος υποβολής των ενδικοφανών προσφυγών ορίζεται αποκλειστικά από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 και εντός πέντε (5)εργάσιμων ημερών, δηλαδή έως και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020.

Η ως άνω διαδικασία θα γίνεται ατομικά και μόνο ηλεκτρονικά από την μηχανογραφική εφαρμογή κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση