Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων
Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων

Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίς των Περιφερεικών Ενοτήτων ς και Σποράδων ενημερώνει τους κτηνοτρόφους της περιοχής αρμοδιότητάς της ότι είναι διαθέσιμη προς ενημέρωσή τους η χωροταξική κατανομή του βοσκότοπου που λαμβάνει έκαστος για το έτος , βάσει της οποίας δύναται να υποβληθεί τυχόν αίτημα χωροταξικής ανακατανομής του για το έτος 2022.

Προς το σκοπό αυτόν, λαμβάνοντας υπόψη και τα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωναϊού, η διαδικασία ενημέρωσης των κτηνοτρόφων και υποβολής τυχόν αιτημάτων τους στην Υπηρεσία μας θα πραγματοποιείται χωρίς αυτοπρόσωπη προσέλευση.

Ο ενδιαφερόμενος κτηνοτρόφος μπορεί να επικοινωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 2421352663 της Υπηρεσίας και μετά την ταυτο των προσωπικών στοιχείων του, δηλώνει την ηλεκτρονική του διεύθυνση για επι (email) στην οποία η Υπηρεσία θα του αποστέλλει άμεσα προς ενημέρωση το ψηφιοποιημένο έντυπο της ονομαστικής κατανομής βοσκοτόπου, που τον αφορά.

Η ονομαστική κατανομή βοσκοτόπου θα συνοδεύεται από υπόδειγμα αίτησης προς χρήση του κτηνοτρόφου, ο οποίος τυχόν επιθυμεί να υποβάλλει δικαιολογημένο αίτημα για χωροταξική ανακατανομή του βοσκοτόπου έτους 2022.

Για την περίπτωση αυτή ο κτηνοτρόφος επιλέγει μία ή περισσότερες από τις τρεις επιτρεπόμενες κατηγορίες αλλαγών, που περιλαμβάνονται στο υπόδειγμα αίτησης

1. Αλλαγή της θέσης του βοσκότοπου,

2. Αύξηση της έκτασης του βοσκότοπου, 3. Χορήγηση βοσκότοπου σε κτηνοτρόφο χωρίς κατανομή το ) και συμπληρώνει για την/ις κατηγορία/ες που επιλέγει την αιτιολογία της αλλαγής της κατανομής βοσκότοπου.

Οι πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 31-12-2021 (καταληκτική ημερομηνία) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της υπηρεσίας μας: agroikon.ktin.magn@thessaly.gov.gr

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση παρέλευσης άπρακτης της ανωτέρω ς, θεωρείται ότι ο δικαιούχος κτηνοτρόφος αποδέχεται ως έχει την κατανομή βοσκοτόπου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση