Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Σύσκεψη της Πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων
Σύσκεψη  της Πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων

Σύσκεψη της Πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων

Σε σύσκεψη καλεί τα 68 μπλόκα η που είχαν στηθεί απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας, παλεύοντας για την ικανοποίηση των αιτημάτων επιβίωσης της μικρομεσαίας αγροτιάς, ενάντια στην πολιτική ξεκληρίσματος που εφαρμόζουν η ΕΕ και η κυβέρνηση.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μάρτη, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6).

Στη σύσκεψη:
* Θα γίνει εκτίμηση του 40ήμερου αγώνα στα μπλόκα.

  • Θα ληφθούν για την οργάνωση της καθόδου των αγροτών, με λεωφορεία, στην , την ημέρα που η κυβέρνηση θα φέρει το ασφαλιστικό για ψήφιση στη , καθώς της αγροτικής συμμετοχής στην 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση.

  • Θα παρθούν αποφάσεις για τον προγραμματισμό της αγωνιστικής δράσης των μικρομεσαίων αγροτών που μετά τα μπλόκα, συνεχίζεται με διάφορες μορφές και τον συντονισμό της από την .

  • Θα γίνει συζήτηση για το πώς θα προχωρήσει αποτελεσματικά η αναγκαία ανασυγκρότηση του αγροτικού κινήματος, με την μαζικοποίηση και ισχυροποίηση των Αγροτικών Συλλόγων/ Ομοσπονδιών και τη δημιουργία νέων εκεί που δεν υπάρχουν, το άπλωμα και το δυνάμωμα της παρέμβασης και της δράσης του οργανωμένου αγροτικού κινήματος για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους μικρομεσαίους αγρότες στα χωριά, αλλά και τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα της υπαίθρου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δωρεάν rapid test σε εργαζόμενους της εστίασης και του τουρισμού από κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε Σποράδες και Πήλιο… - https://t.co/8B0gJ7HmbJ -

  • Εργασίες αντικατάστασης φωτιστικών στο παραλιακό μέτωπο #παραλιακόμέτωπο - https://t.co/6DUhDq8B2H -

  • Μεταγραφές Να Α και Πολίτη στον Ολυμπιακό Βόλου #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/2fy0lp0EyR -

"Αλιεύοντας" την είδηση