Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Αντιπροσωπεία ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Μαγνησίας στην επίσκεψη Τσίπρα σε Νίκαια- Αγιά Λάρισας
Αντιπροσωπεία ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Μαγνησίας στην επίσκεψη Τσίπρα σε Νίκαια- Αγιά Λάρισας

Αντιπροσωπεία ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Μαγνησίας στην επίσκεψη Τσίπρα σε Νίκαια- Αγιά Λάρισας

19-02-2022

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Μαγνησίας, με τον συντονιστή της .Ε. Μάνθο Δραμητινό, τον βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Ζώγα, το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλη Χρυσάφη, μέλη της .Ε. και των οργανώσεων του κόμματος, παρευρέθηκε στην επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, στο Δημαρχείο της Νίκαιας, όπου ο τελευταίος πήρε μέρος σε σύσκεψη με τους αγωνιζόμενους αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και στην συνέχεια στην συγκέντρωση- συζήτηση με εκπρόσωπους του γεωργικού κόσμου, αλλά και άλλους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, στην Αγιά Λάρισας.

Όπως δήλωσε  ο Αλέξης Τσίπρας, είναι χρέος όλων των κομμάτων να επισκεφθούν τα μπλόκα των αγροτών και να ενημερωθούν για τα αιτήματα τους, την στιγμή που τα συστημικά έχουν πλέξει ένα πέπλο σιωπής για να εξαφανίσουν τη φωνή του αγροτικού κινήματος.

Ενός κινήματος που αυτή την στιγμή εκφράζει την απόγνωση όλης της κοινωνίας για την και την τεράστια αύξηση του ενεργειακού κόστους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση