Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Αντιπροσωπεία ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Μαγνησίας στην επίσκεψη Τσίπρα σε Νίκαια- Αγιά Λάρισας
Αντιπροσωπεία ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Μαγνησίας στην επίσκεψη Τσίπρα σε Νίκαια- Αγιά Λάρισας

Αντιπροσωπεία ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Μαγνησίας στην επίσκεψη Τσίπρα σε Νίκαια- Αγιά Λάρισας

19-02-2022

Αροσωπεί του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Μγνησίας, με τον συντονιστή της .Ε. Μάνθο Δραμητινό, τον βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Ζώγα, το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλη Χρυσάφη, μέλη της .Ε. και των οργανώσεων του κόμματος, παρευρέθηκε στην επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, στο Δημαρχείο της Νίκαιας, όπου ο τελευταίος πήρε μέρος σε σύσκεψη με τους αγωνιζόμενους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και στην συνέχεια στην συγκέντρωση- συζήτηση με εκπρόσωπους του γεωργικού κόσμου, αλλά και άλλους εκπροσώπους της τοπικής ς, στην Αγιά Λάρισας.

Όπως δήλωσε  ο Αλέξης Τσίπρας, είναι χρέος όλων των κομμάτων να επισκεφθούν τα μπλόκα των αγροτών και να ενημερωθούν για τα αιτήματα τους, την στιγμή που τα συστημικά ΜΜΕ έχουν πλέξει ένα πέπλο σιωπής για να εξαφανίσουν τη φωνή του αγροτικού κινήματος.

Ενός κινήματος που αυτή την στιγμή εκφράζει την απόγνωση όλης της ς για την ακρίβεια και την τεράστια του ενεργειακού κόστους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση