Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Ανάρτηση οριστικών καταστάσεων πληρωμών δικαιούχων του προγράμματος «Βιολογική Γεωργία»
Ανάρτηση οριστικών καταστάσεων πληρωμών δικαιούχων του προγράμματος «Βιολογική Γεωργία»

Ανάρτηση οριστικών καταστάσεων πληρωμών δικαιούχων του προγράμματος «Βιολογική Γεωργία»

 

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίς κι Κτηνιατρικής & Σποράδων, ενημερώνει τους δικαιούχους παραγωγούς της ς 1.1. «Βιο εωργία» για το 2ο έτος εφαρμογής του Προγράμματος (2013) μετά την εξέταση ενστάσεων ότι από σήμερα Πέμπτη 8-12-  θα βρίσκονται αναρτημένες οι οριστικές  καταστάσεις Δικαιούχων πληρωμής και Απορριπτομένων στους πίνακες ανακοινώσεων της Υπηρεσίας στο Διοικητήριο, όπως προέκυψαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων.

Ειδικότερα πρόκειται να πληρωθούν 76 δικαιούχοι για την διετή παράταση συνολικής ενίσχυσης 95.763,93 €.  Επισημαίνεται ότι δύναται να υποβάλουν ένσταση μόνο οι δικαιούχοι των οποίων τα ΑΦΜ ήταν δεσμευμένα και δεν πληρώθηκαν καθόλου στην πρώτη πληρωμή.

Η περίοδος υποβολής των ενστάσεων ορίζεται αποκλειστικά εντός 5 εργάσιμων ημερών από  Πέμπτη  8-12- έως και Τετάρτη 14-12-2016. Οι ενστάσεις υποβάλλονται στη και Σποράδων, στο Διοικητήριο (Ελ.Βενιζέλου και Αναλήψεως) και θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά, που θα βοηθήσουν την Επιτροπή εξέτασης των ενστάσεων στην ορθότερη και αντικειμενικότερη εξέταση τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση