Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Ανάρτηση οριστικών καταστάσεων πληρωμών Δικαιούχων παραγωγών της Δράσης «Βιολογική Γεωργία»
Ανάρτηση οριστικών καταστάσεων πληρωμών Δικαιούχων παραγωγών της Δράσης «Βιολογική Γεωργία»

Ανάρτηση οριστικών καταστάσεων πληρωμών Δικαιούχων παραγωγών της Δράσης «Βιολογική Γεωργία»

 

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων, ενημερώνει τους δικαιούχους παραγωγούς της Δράσης 1.1. «Βιολογική Γεωργία» για το 1ο έτος εφαρμογής του Προγράμματος (2012) μετά την εξέταση ενστάσεων ότι από την Τρίτη   4-10-2016  θα βρίσκονται αναρτημένες οι οριστικές  καταστάσεις Δικαιούχων πληρωμής και Απορριπτομένων στους πίνακες ανακοινώσεων της Υπηρεσίας στο Διοικητήριο, όπως προέκυψαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων.

Ειδικότερα πρόκειται να πληρωθούν 14 δικαιούχοι για σύνολο ενισχύσεων  36418,47 €.

Η περίοδος υποβολής των ενστάσεων ορίζεται αποκλειστικά εντός 5 εργάσιμων ημερών από  Τρίτη  4 -10- έως και  Δευτέρα 10 -10-. Οι υποβάλλονται στη ΠΕ και Σποράδων, στο Διοικητήριο (Ελ.Βενιζέλου και Αναλήψεως) και θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά, που θα βοηθήσουν την Επιτροπή εξέτασης των ενστάσεων στην ορθότερη και αντικειμενικότερη εξέταση τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινάει το έργο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο του Δήμου Σκιάθου #έργοαποχέτευσης - https://t.co/UgWcrSi3B8 -

  • Λαμπάδιασε βαμβακοσυλλεκτική μηχανή στη Χλόη #βαμβακοσυλλεκτικήμηχανή - https://t.co/pwewdRC7Ud -

  • Κορωνοϊός: 4.165 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι, 380 διασωληνωμένοι - https://t.co/XQd6UL9mcU -

"Αλιεύοντας" την είδηση