Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Ανάρτηση καταστάσεων Πληρωμών και Απορριπτόμενων στο «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων»
Ανάρτηση καταστάσεων Πληρωμών και Απορριπτόμενων στο «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων»

Ανάρτηση καταστάσεων Πληρωμών και Απορριπτόμενων στο «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίς κι Κτηνς Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει όλους τους δικαιούχους της ς «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων» ότι από την Πέμπτη 17/12/2015 θα βρίσκονται αναρτημένες οι καταστάσεις Δικαιούχων και Απορριπτόμενων στους πίνακες ανακοινώσεων της Υπηρεσίας στο Διοικητήριο.

ια τους απορριπτόμενους η περίοδος υποβολής των ενστάσεων και πρωτοκόλλησης αυτών ορίζεται αποκλειστικά εντός 5 εργάσιμων ημερών από 18/12/2015 έως και 24/12/2015. Οι υποβάλλονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνς Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων στο Διοικητήριο (Ελ. Βενιζέλου και Αναλήψεως).

ια τη «Βιολογική Κτηνοτροφία»

Εν τω μεταξύ, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει όλους τους δικαιούχους της ς 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» ότι από την Πέμπτη 17/12/2015 θα βρίσκονται αναρτημένες οι καταστάσεις Δικαιούχων και Απορριπτόμενων στους πίνακες ανακοινώσεων της Υπηρεσίας στο Διοικητήριο.

Για τους απορριπτόμενους η περίοδος υποβολής των ενστάσεων και πρωτοκόλλησης αυτών ορίζεται αποκλειστικά εντός 5 εργάσιμων ημερών από 18/12/2015 έως και 24/12/2015. Οι υποβάλλονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων στο Διοικητήριο (Ελ. Βενιζέλου και Αναλήψεως).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση