Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την στήριξη των παραγωγών του Νοτίου Πηλίου
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την στήριξη των παραγωγών του Νοτίου Πηλίου

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την στήριξη των παραγωγών του Νοτίου Πηλίου

Ανφορά κτέθεσε η ς του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ  Αικατερίνη Παπανάτσιου την επιστολή Δήμου Νοτίου με θέμα : «Ζημιές στην αγροτική παρ του Δήμου Νοτίου Πηλίου λόγω των συνεχιζόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων (παγετός) του διαστήματος Φεβρουαρίου- αρχών Απριλίου και των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής».

Η ς αναφέρει ότι σύμφωνα με την επιστολή του Δήμου Ν. Πηλίου υπάρχει έντονος προβληματισμός στους παραγωγούς της περιοχής του για την εξέλιξη της φετινής αγροτικής παρς η οποία αναμένεται μικρότερη των προσδοκιών σε πολλά σημαντικά προϊόντα της περιοχής όπως οι και τα .

Στην επιστολή του Δήμου Νοτίου Πηλίου γίνεται αναλυτική αναφορά στις επιπτώσεις των ακραίων καιρικών φαινομένων στις καλλιέργειες ελιάς και οπωροφόρων στο Δήμο και ζητείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να ληφθούν οικονομικής στήριξης παραγωγών που έχουν υποστεί ζημιές στις καλλιέργειες τους και απώλεια παραγωγής.

Η κ. Παπανάτσιου ζητά από τον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να εισακουστούν τα αιτήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την οικονομική στήριξη των παραγωγών του Νοτίου Πηλίου που επί σειρά ετών έχουν υποστεί ζημιές και μείωση της παραγωγής τους λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων και της κλιματικής αλλαγής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση