Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την στήριξη των παραγωγών του Νοτίου Πηλίου
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την στήριξη των παραγωγών του Νοτίου Πηλίου

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την στήριξη των παραγωγών του Νοτίου Πηλίου

κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ. – ΠΣ  Αικατερίνη Παπανάτσιου την Δήμου Νοτίου με θέμα : «Ζημιές στην αγροτική παραγωγή του Δήμου Νοτίου Πηλίου λόγω των συνεχιζόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων () του διαστήματος Φεβρουαρίου- αρχών Απριλίου και των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής».

Η βουλευτής αναφέρει ότι σύμφωνα με την του Δήμου . Πηλίου υπάρχει έντονος προβληματισμός στους παραγωγούς της περιοχής του για την εξέλιξη της φετινής αγροτικής παραγωγής η οποία αναμένεται μικρότερη των προσδοκιών σε πολλά σημαντικά προϊόντα της περιοχής όπως οι ελιές και τα .

Στην επιστολή του Δήμου Νοτίου Πηλίου γίνεται αναλυτική στις επιπτώσεις των ακραίων καιρικών φαινομένων στις ελιάς και οπωροφόρων στο Δήμο και ζητείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να ληφθούν οικονομικής στήριξης παραγωγών που έχουν υποστεί ζημιές στις τους και απώλεια παραγωγής.

Η κ. Παπανάτσιου ζητά από τον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να εισακουστούν τα αιτήματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την οικονομική στήριξη των παραγωγών του Νοτίου Πηλίου που επί σειρά ετών έχουν υποστεί ζημιές και μείωση της παραγωγής τους λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων και της κλιματικής αλλαγής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρακλήσεις Δεκαπενταυγούστου στη #Μακρινίτσα #Μακρινίτσα - https://t.co/TbHVIqnqav -

  • #φωτιά σε οικόπεδο στο Φυτόκο #φωτιά - https://t.co/8zMuQGJO9g -

  • Οδηγούσε στο λιμάνι χωρίς δίπλωμα #οδήγησηχωρίςδίπλωμα - https://t.co/P6vhxdAiXe -

"Αλιεύοντας" την είδηση