Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για οικονομική στήριξη παραγωγών του Δήμου Βόλου
Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για οικονομική στήριξη παραγωγών του Δήμου Βόλου

Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για οικονομική στήριξη παραγωγών του Δήμου Βόλου

Αναφορά κατέθεσε η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ  Αικατερίνη Παπανάτσιου την επιστολή Δήμου Βόλου με θέμα : «Ζημιές στην αγροτική παραγωγή του Δήμου Βόλου λόγω των συνεχιζόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων (παγετός) του διαστήματος Φεβρουαρίου- αρχών Απριλίου».

Η βουλευτής αναφέρει ότι σύμφωνα με την επιστολή του Δήμου Βόλου υπάρχει έντονος προβληματισμός στους παραγωγούς της περιοχής του (ΔΚ Δράκειας, Αγριάς, Άνω και Κάτω Λεχωνίων, Αγίου Βλασίου, Αγίου Λαυρεντίου) για την εξέλιξη της φετινής αγροτικής παραγωγής η οποία αναμένεται μικρότερη των προσδοκιών σε πολλά σημαντικά προϊόντα της περιοχής όπως οι ελιές και τα οπωροφόρα. Στην επιστολή του Δήμου Βόλου γίνεται αναλυτική αναφορά στις επιπτώσεις των ακραίων καιρικών φαινομένων στις καλλιέργειες ελιάς και οπωροφόρων στο Δήμο και ζητά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να ληφθούν μέτρα οικονομικής στήριξης των παραγωγών που έχουν υποστεί ζημιές στις καλλιέργειές τους και απώλεια παραγωγής.

Η κ. Παπανάτσιου ζητά από τον αρμόδιο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να εισακουστούν τα αιτήματα του Δήμου Βόλου και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την οικονομική στήριξη των παραγωγών του Δήμου Βόλου που έχουν υποστεί ζημιές και μείωση της παραγωγής τους λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

  • Τουρκικές εκλογές: Νικητής ο Ερντογάν #Τουρκικέςεκλογές - https://t.co/oLQiZbdeUG -

"Αλιεύοντας" την είδηση