Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Αναφορά Αθανάσιου Λιούπη για την οικονομική ενίσχυση των αμπελοπαραγωγών
Αναφορά Αθανάσιου Λιούπη για την οικονομική ενίσχυση των αμπελοπαραγωγών

Αναφορά Αθανάσιου Λιούπη για την οικονομική ενίσχυση των αμπελοπαραγωγών

Αναφορά στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε ο βουλευτής . της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Λιούπης, ζητώντας την οικονομική ενίσχυση των αμπελοπαραγωγών.

Ειδικότερα, ο βουλευτής προώθησε σχετικό του Αγροτικού Συνεταιρισμού Επιτραπέζιου Σταφυλιού, στο οποίο επισημαίνεται η προβληματική διάθεση στην ,  της παραγωγής των αμπελοπαραγωγών , οι οποίοι ζητούν τη λήψη ευεργετικών μέτρων, ώστε να αμβλυνθούν οι οικονομικές επιπτώσεις που τους προκάλεσε η παρατεταμένη διάρκεια της πανδημίας του κορωναϊού.

Οι αμπελοκαλλιεργητές εκφράζουν την αγωνία τους, για τη συνέχιση της αμπελοκαλλιέργειας και προσδοκούν στην οικονομική στήριξή τους από την πολιτεία, λόγω της προβληματικής διάθεσης της παραγωγής τους, τόσο στην εγχώρια , όσο και στις αγορές του εξωτερικού, λόγω της πανδημίας.

Ο κ. Λιούπης με την αναφορά του ζητεί από τον υπουργό να εξετάσει το ζήτημα της ενίσχυσης των αμπελοπαραγωγών, καθώς και στον νομό η συγκεκριμένη δυναμική καλλιέργεια και οι αμπελοκαλλιεργητές βιώνουν μια πρωτοφανή των εσόδων τους εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης και της αδυναμίας φυσιολογικής εμπορίας των προϊόντων τους. 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δώδεκα θετικά κρούσματα στα rapid-test στον Βόλο - https://t.co/k5rCwbrMBu -

  • Σε ετοιμότητα ο Δήμος Σκιάθου ενόψει της αντιπυρικής περιόδου - https://t.co/DyV1yuT6F0 -

  • Στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ. Νεάπολης το 1ο τουρνουά του 3ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυ… - https://t.co/JvBwQoN93J -

"Αλιεύοντας" την είδηση