Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Άμεσα, μετρητοίς όλους τους κτηνοτρόφους θα πληρώνει η ΕΒΟΛ
Άμεσα, μετρητοίς όλους τους κτηνοτρόφους θα πληρώνει η ΕΒΟΛ

Άμεσα, μετρητοίς όλους τους κτηνοτρόφους θα πληρώνει η ΕΒΟΛ

Νέα πολιτική πληρωμών της α΄ύλης, που θα εφαρμοστεί άμεσα ανακοίνωσε σήμερα ο Βόλου, σε όλους τους κτηνοτρόφους, οι οποίοι παραδίδουν το γάλα τους στην Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ.

Πιο συγκεκριμένα, έγιναν δύο συγκεντρώσεις, η μία στις εγκαταστάσεις της ΕΒΟΛ, όπου συγκεντρώθηκαν όλοι οι κτηνοτρόφοι του Ν.Μαγνησίας και η άλλη στην Λάρισα με κτηνοτρόφους της περιοχής Φαρσάλων και Λαρίσης.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βόλου Νικήτας Πρίντζος και ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Συρταδιώτης παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση που έγινε στην Λάρισα, στην δε συγκέντρωση που έγινε στο Βόλο παρευρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες με επικεφαλή τον διευθυντή Νικόλαο Μπατζιάκα και τον διοικητικό σύμβουλο Χρήστο Τσιαμήτα.

Στις δύο συγκεντρώσεις αυτές ανακοινώθηκαν σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες έχουν ως εξής:

-Η Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ θα πληρώνει στο εξής, συγκεκριμένα η ποσότητα γάλακτος η οποία παραδίδεται κάθε μήνα θα εξοφλείται έως τις 5 του επόμενου μηνός.

Για παράδειγμα, το γάλα το οποίο θα παραδώσουν στην ΕΒΟΛ τον μήνα Νοέμβριο θα εξοφληθεί έως τις 5 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους κτηνοτρόφους, οι οποίοι ευχαρίστησαν την και τους υπηρεσιακούς παράγοντες καθότι η Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ είναι η μοναδική γαλακτοβιομηχανία στην Ελλάδα, η οποία ενσκήπτει επί των προβλημάτων των κτηνοτρόφων και γνωρίζοντας την μεγάλη σημασία που έχει η ρευστότητα τους αυτήν την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, τους βοηθάει τα μέγιστα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις επείγουσες ανάγκες, στην προμήθεια ζωοτροφών και στην πληρωμή επιτακτικών υποχρεώσεων που έχουν.

Η ΕΒΟΛ δηλώνει ότι θα προσπαθεί πάντοτε τόσο σε ό,τι αφορά στο θέμα των τιμών της α΄ύλης, όσο και στην προμήθεια των ζωοτροφών, να επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συμβάλλοντας στην προσπάθεια των κτηνοτρόφων να μπορέσουν να συνεχίσουν να παράγουν, να παραμείνουν στα χωριά τους και να ζήσουν τις οικογένειές τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση