Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Αλληλέγγυος στους αγώνες των αγροτών ο Μιχ. Μιτζικός
Αλληλέγγυος  στους αγώνες των αγροτών ο Μιχ. Μιτζικός

Αλληλέγγυος στους αγώνες των αγροτών ο Μιχ. Μιτζικός

 

Αλληλέγγυος στους αγώνες των αγροτών που έχουν βγει στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι για τις τεράστιες αλλαγές που θα επιφέρει το υπό ψήφιση ασφαλιστικό , δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΒΟΛΟΥ» και πολιτευτής της , ο οποίος χθες βράδυ βρέθηκε στο μπλόκο των Μικροθηβών, όπου είναι παραταγμένα περί τα 700 από τον , το Βελεστίνο και τα Φάρσαλα.

Ο κ. Μιτζικός συναντήθηκε με τους αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο των Μικροθηβών εκφράζοντάς τους την αλληλεγγύη και την στήριξή του στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει.

Όπως τονίστηκε, το αγροτικό κίνημα έχει μεγάλη δυναμική και ο αγώνας θα ενταθεί μέχρις ότου να επιτευχθεί ο σκοπός, που δεν είναι άλλος από την απόσυρση των αντιεπιχειρηματικών μέτρων του προσχεδίου του νέου ασφαλιστικού.

Να σημειωθεί ότι οι αγρότες του μπλόκου των Μικροθηβών μετέβησαν με δύο πούλμαν στη Θεσσαλονίκη, όπου μαζί με άλλους συναδέλφους τους από τα μπλόκα των Τεμπών, του Προμαχώνα και της ς και από άλλα 70 μπλόκα έδωσαν δυναμικό “παρών”, στο συλλαλητήριο που έγινε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την προγραμματισμένη τελετή εγκαινίων της 26ης , που τελικά ματαιώθηκε.

Τα εγκαίνια είχαν προγραμματιστεί να τελεστούν από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου, με περισσότερους από χίλιους προσκεκλημένους στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, στο οποίο υπάρχει πρόσβαση από τρεις πλευρές.

 

agrot2 (1)

agrot

 

agrot2 (2)
agrot4

"Αλιεύοντας" την είδηση