Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Αλληλεγγύη και στήριξη στους αγωνιζόμενους αγρότες από τη ΛΑΕ
Αλληλεγγύη και στήριξη στους αγωνιζόμενους αγρότες  από τη ΛΑΕ

Αλληλεγγύη και στήριξη στους αγωνιζόμενους αγρότες από τη ΛΑΕ

Η ΛΑ.Ε εκφράζει την αλληλεγγύη της και τη στήριξή της στους αγώνες αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων, για να μην περάσει το αντι της ς που μειώνει συντάξεις, αυξάνει τις και, σε συνδυασμό με τη φορο σε βάρος τους, οδηγεί στην ανεργία και στην έξοδο από το επάγγελμα , κτηνοτρόφους, , διαλύοντας ουσιαστικά τον πρωτογενή τομέα, ο οποίος θα έπρεπε να είναι η βάση και η απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας .

Οι αγροτικές κινητοποιήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι πρωτοφανείς τόσο σε διάρκεια όσο και σε μαζικότητα. Ο συντονισμός των αγώνων των εργαζομένων, των αγροτών, των επαγγελματιών, των αυτοαπασχολομένων, των επιστημόνων κινείται στα πιο υψηλά επίπεδα των τελευταιών ετών και πρέπει να εκφραστεί και στις κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών, ώστε να είναι νικηφόρες.

Η ΛΑ.Ε εκφράζοντας εκτός από την αλληλεγγύη της και την πεποίθηση της ότι πρέπει να προστατευθούν όχι μόνο οι αλλά και η ίδια η αγροτική παραγωγή, στηρίζει το Παλλαϊκό Συλλαλητήριο, των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων, των επαγγελματιών, των επιστημόνων και των φοιτητών, την Παρασκευή 12-02-16 και καλεί στις 5:00 μ.μ. στην Κλαυθμώνος και στην πορεία στην Συντάγματος για συμμετοχή στην πανελλαδική συγκέντρωση των αγροτών, και σε μαζική και μαχητική παρουσία σε αυτή καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου 12-13-14 Φεβρουαρίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση