Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Αλληλεγγύη και στήριξη στους αγωνιζόμενους αγρότες από τη ΛΑΕ
Αλληλεγγύη και στήριξη στους αγωνιζόμενους αγρότες  από τη ΛΑΕ

Αλληλεγγύη και στήριξη στους αγωνιζόμενους αγρότες από τη ΛΑΕ

Η ΛΑ.Ε εκφράζει την λληλεγγύη της κι τη στήριξή της στους αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων, για να μην περάσει το της ς που μειώνει , αυξάνει τις εισφορές και, σε συνδυασμό με τη φοροκαταιγίδα σε βάρος τους, οδηγεί στην ανεργία και στην έξοδο από το επάγγελμα αγρότες, κτηνοτρόφους, , διαλύοντας ουσιαστικά τον πρωτογενή τομέα, ο οποίος θα έπρεπε να είναι η βάση και η απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη της ς της χώρας .

Οι αγροτικές που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι πρωτοφανείς τόσο σε διάρκεια όσο και σε μαζικότητα. Ο συντονισμός των αγώνων των εργαζομένων, των αγροτών, των επαγγελματιών, των αυτοαπασχολομένων, των επιστημόνων κινείται στα πιο υψηλά επίπεδα των τελευταιών ετών και πρέπει να εκφραστεί και στις των επόμενων ημερών, ώστε να είναι νικηφόρες.

Η ΛΑ.Ε εκφράζοντας εκτός από την αλληλεγγύη της και την πεποίθηση της ότι πρέπει να προστατευθούν όχι μόνο οι αγρότες αλλά και η ίδια η αγροτική παραγωγή, στηρίζει το Παλλαϊκό Συλλαλητήριο, των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων, των επαγγελματιών, των επιστημόνων και των φοιτητών, την Παρασκευή 12-02-16 και καλεί στις 5:00 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία στην πλατεία Συντάγματος για συμμετοχή στην πανελλαδική συγκέντρωση των αγροτών, και σε μαζική και μαχητική παρουσία σε αυτή καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου 12-13-14 Φεβρουαρίου.

"Αλιεύοντας" την είδηση