Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Αίτηση τροποποίησης προδιαγραφών του προϊόντος με την καταχωρισμένη ονομασία «ΠΑΤΑΤΑ ΝΑΞΟΥ»
Αίτηση τροποποίησης προδιαγραφών του προϊόντος με την καταχωρισμένη ονομασία «ΠΑΤΑΤΑ ΝΑΞΟΥ»

Αίτηση τροποποίησης προδιαγραφών του προϊόντος με την καταχωρισμένη ονομασία «ΠΑΤΑΤΑ ΝΑΞΟΥ»

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου Αγροτική Σύμπραξη Ανώνυμη Εταιρεία με  έδρα το αλανάδιο Νάξου, η Πατατοσπορική Ανώνυμος Εταιρεία Παρς Επεξεργασίας Συσκευασίας και Εμπορίας Πατατόσπορου και εν γένει εωργικών Προϊόντων με έδρα την και η επιχείρηση Υιοί Α. Κουτελιέρη Ανώνυμη Εταιρεία με έδρα το Γαλανάδιο Νάξου, υπέβαλαν στo Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Γεν. Δ/νση Τροφίμων, Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας, Τμήμα /ΠΓΕ/ΕΠΙΠ),   αίτηση τροπος προδιαγραφών, μη ήσσονος σημασίας, που αφορά την περιγραφή του προϊόντος, την απόδειξη κατς, τη μέθοδο παραγωγής, το Δεσμό και τα στοιχεία του Οργανισμού Ελέγχου του προϊόντος με την καταχωρισμένη ονομασία «ΠΑΤΑΤΑ ΝΑΞΟΥ» ΠΓΕ. Η εν λόγω αίτηση αφού αξιολογήθηκε, δημοσιοποιείται δια της παρούσης, σύμφωνα με το 3α της αριθμ.  261611/2007 ΚΥΑ (ΦΕΚ 406Β) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Κατά της ως άνω αίτησης τροπος προδιαγραφών έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση μέχρι και την 12/09/2019 φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν έννομο συμφέρον και είναι εγκατεστημένα στην Ελληνική επικράτεια.

Σημειώνεται ότι οι ενιστάμενοι δύνανται να έχουν πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία που αφορούν το σχετικό φάκελο μετά από σχετική αίτησή τους.

Οι ενστάσεις συμπληρώνονται σύμφωνα με το υπόδειγμα του παραρτήματος VII της παραπάνω Υπουργικής Απόφασης και υποβάλλονται στη Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιολογικής Γεωργίας, Τμήμα -ΠΓΕ-ΕΠΙΠ, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εντός της παραπάνω προθεσμίας.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το αίτημα καταχώρισης της ονομασίας δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου:http://www.minagric.gr/index.php/el/for-farmer-2/2012-02-02-07-52-07/enstaseis/5466-enstaseis-gia-proionta-pop-pge.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση