Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Αίτηση καταχώρισης της ονομασίας «Το Φάβα της Αμοργού» στο μητρώο των ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΕΠΙΠ
Αίτηση καταχώρισης της ονομασίας «Το Φάβα της Αμοργού» στο μητρώο των ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΕΠΙΠ

Αίτηση καταχώρισης της ονομασίας «Το Φάβα της Αμοργού» στο μητρώο των ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΕΠΙΠ

O Αγροτικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Αμοργού, με έδρα τη Χώρα Αμοργού, υπέβαλε στo (Γεν. Δ/νση Τροφίμων, Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιος Γεωργίας, Τμήμα ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΕΠΙΠ)  αίτηση καταχώρισης της ονομασίας «Το » στο ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΕΠΙΠ της ως Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη (ΠΓΕ). Η εν λόγω αίτηση αφού αξιολογήθηκε, δημοσιοποιείται δια της παρούσης, σύμφωνα με το 3 της αριθμ. 261611/2007 ΚΥΑ (ΦΕΚ 406Β), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Κατά της ως άνω αίτησης καταχώρισης έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μέχρι και την 18/04/2019 φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν έννομο συμφέρον και είναι εγκατεστημένα στην Ελληνική επικράτεια.

Σημειώνεται ότι οι ενιστάμενοι δύνανται να έχουν σε όλα τα στοιχεία που αφορούν το σχετικό φάκελο μετά από σχετική αίτησή τους.

Οι συμπληρώνονται σύμφωνα με το υπόδειγμα του παραρτήματος V της παραπάνω Υπουργικής Απόφασης, και υποβάλλονται στη Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας και Βιος Γεωργίας, Τμήμα ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΕΠΙΠ, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εντός της παραπάνω προθεσμίας.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το αίτημα καταχώρισης της ονομασίας δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου:http://www.minagric.gr/index.php/el/for-farmer-2/2012-02-02-07-52-07/enstaseis/5466-enstaseisgiaproiontapoppge.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση