Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Τις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας χαιρετίζει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή μπλόκων
Τις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας χαιρετίζει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή  μπλόκων

Τις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας χαιρετίζει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή μπλόκων

Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των μπλόκων χαιρετίζει τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες και αγρότισσες, που με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα έδωσαν το παρών στις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, μαζί με το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματοβιοτέχνες. Ιδιαίτερα τη νέα γενιά που αντιστέκεται, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών.

“Δείξαμε ότι δεν το βάζουμε κάτω. Δηλώσαμε την αποφασιστικότητά μας να παλέψουμε για την επιβίωσή μας, ενάντια στους σχεδιασμούς και τα της κυβέρνησης της της ΕΕ και των κάθε είδους συνεταίρων τους, που με εργαλείο το ασφαλιστικό και το φορολογικό, μας χαρατσώνει, επιταχύνει το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροκτηνοτρόφων για να συγκεντρωθεί η γη και παραγωγή σε λίγα χέρια μεγαλοαγροτών και επιχειρηματιών” αναφερεται χαρακτηριστικά και τονίζεται: “Ο αγώνας μας για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά της κυβέρνησης και να ικανοποιηθούν τα αιτήματα που αποφασίσαμε στις πανελλαδικές συσκέψεις του οργανωμένου αγροτικού κινήματος των μικρομεσαίων αγροτών, είναι ο δικός μας μονόδρομος για την επιβίωσή μας, ενάντια στο ξεκλήρισμα τη φτώχεια την και την εξαθλίωση μας..

Λέμε όχι στο . Όχι στη νέα φοροληστεία. Παλεύουμε για να μην πάνε στη βουλή κι αν πάνε να μην ψηφιστούν.
Μαζί με τους εργατοϋπάλληλους, τα άλλα λαϊκά στρώματα, μπορούμε να βάλουμε φρένο σε αυτή την του κοινού μας αντίπαλου, να ανοίξουμε το δρόμο για να κοιτάμε με αισιόδοξα το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας και τα δικό μας.

Η Πανελλαδική συντονιστική Επιτροπή των μπλόκων καλεί τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους να ανταποκριθούν μαζικά και περήφανα στη συνέχεια και κλιμάκωση του αγώνα. .

Καλούμε τις Ομοσπονδίες, τους αγροτικούς συλλόγους τις επιτροπές αγώνα, τα μπλόκα, με το πλαίσιο των αιτημάτων μας, να πάρουν μαζικά μέρος την 7 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι στη για τον παραπέρα πανελλαδικό συντονισμό της αγωνιστικής μας δράσης.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση