Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Τις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας χαιρετίζει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή μπλόκων
Τις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας χαιρετίζει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή  μπλόκων

Τις μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας χαιρετίζει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή μπλόκων

Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των μπλόκων χαιρετίζει τους χιλιάδες μικρομεσαίους και αγρότισσες, που με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα έδωσαν το παρών στις μεγαλειώδεις ακές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, μαζί με το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, τους αυτοαπασχολούμε επαγγελματοβιοτέχνες. Ιδιαίτερα τη νέα γενιά που αντιστέκεται, τις των λαϊκών οικογενειών.

“Δείξαμε ότι δεν το βάζουμε κάτω. Δηλώσαμε την αποφασιστικότητά μας να παλέψουμε για την επιβίωσή μας, ενάντια στους σχεδιασμούς και τα μέτρα της κυβέρνησης της ΚΑΠ της ΕΕ και των κάθε είδους συνεταίρων τους, που με εργαλείο το ασφαλιστικό και το φορολογικό, μας χαρατσώνει, επιταχύνει το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροκτηνοτρόφων για να συγκεντρωθεί η γη και παραγωγή σε λίγα χέρια μεγαλοαγροτών και επιχειρηματιών” αναφερεται χαρακτηριστικά και τονίζεται: “Ο αγώνας μας για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και να ικανοποιηθούν τα αιτήματα που αποφασίσαμε στις πανελλαδικές συσκέψεις του οργανωμένου αγροτικού κινήματος των μικρομεσαίων αγροτών, είναι ο δικός μας μονόδρομος για την επιβίωσή μας, ενάντια στο ξεκλήρισμα τη την και την εξαθλίωση μας..

Λέμε όχι στο νέο ασφαλιστικό σχέδιο. Όχι στη νέα φοροληστεία. Παλεύουμε για να μην πάνε στη βουλή κι αν πάνε να μην ψηφιστούν.
Μαζί με τους εργατοϋπάλληλους, τα άλλα λαϊκά στρώματα, μπορούμε να βάλουμε φρένο σε αυτή την επίθεση του κοινού μας αντίπαλου, να ανοίξουμε το δρόμο για να κοιτάμε με αισιόδοξα το παρόν και το των παιδιών μας και τα δικό μας.

Η Πανελλαδική συντονιστική Επιτροπή των μπλόκων καλεί τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους να ανταποκριθούν μαζικά και περήφανα στη συνέχεια και κλιμάκωση του αγώνα. .

Καλούμε τις Ομοσπονδίες, τους αγροτικούς συλλόγους τις επιτροπές αγώνα, τα μπλόκα, με το πλαίσιο των αιτημάτων μας, να πάρουν μαζικά μέρος την Κυριακή 7 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι στη α για τον παραπέρα πανελλαδικό συντονισμό της αγωνιστικής μας δράσης.”

"Αλιεύοντας" την είδηση