Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις από το μπλόκο της Νίκαιας
Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις από το μπλόκο της Νίκαιας

Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις από το μπλόκο της Νίκαιας

Μετά πό την πόφαση της Πανελλαδικής Σύσκεψης των μπλόκων, την Τρίτη 26 Γενάρη 2016 στη της Λάρισας, στην οποία συμμετείχαν τα μπλόκα που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, η Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου της ς, στη συνεδρίασή της, αποφάσισε  δράσεις  όπως αγροτικό συλλαλητήριο σήμερα  Παρασκευή 29 Γενάρη, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Το μπλόκο θα επισκεφτούν σήμερα Παρασκευή, στη 1:30 μμ, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, την Κυριακή 1 Φλεβάρη αντιπροσωπεία της ΟΓΕ και την Τετάρτη 3 Φλεβάρη, αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

Επίσης αποφάσισε:

 

-Συμμετοχή αντιπροσωπείας του μπλόκου στο συλλαλητήριο εργατών, επαγγελματιών και αγροτών, που έχουμε το ίδιο πλαίσιο αιτημάτων, στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 30 Γενάρη.

  • Κλείσιμο του Κόμβου Πλατυκάμπου, στην Οδό ς – Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 1 Φλεβάρη, στις 5 μ,μ.
  • Συγκέντρωση, την Τρίτη 2 Φλεβάρη, στις 11 πμ, έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας για τα αγροτοδικεία, καθώς και στα γραφεία της Εφορίας για το .

  • Συμμετοχή στην του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, στις 10:30 πμ, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, την Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2016 κι άλλες δράσεις την ίδια μέρα.

  • Αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλόκου θα επισκεφτεί φορείς εργαζομένων, νεολαίας , γυναικών που πλήττονται από την ίδια .

Το επόμενο διάστημα, το μπλόκο της ίκαιας, στο πλαίσιο των αποφάσεων Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, θα πάρει πρωτοβουλίες και για άλλες αγωνιστικές δράσεις, καθώς και για σύγκληση νέας Πανελλαδικής Σύσκεψης των μπλόκων.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση