Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΓΡΟΤΙΚΑ / Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις από το μπλόκο της Νίκαιας
Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις από το μπλόκο της Νίκαιας

Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις από το μπλόκο της Νίκαιας

Μετά από την απόφαση της Πανελλαδικής Σύσκεψης των μπλόκων, την Τρίτη 26 Γενάρη 2016 στη της Λάρισας, στην οποία συμμετείχαν τα μπλόκα που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, η Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου της Νίκαιας, στη συνεδρίασή της, αποφάσισε  δράσεις  όπως αγροτικό συλλαλητήριο σήμερα  Παρασκευή 29 Γενάρη, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Το μπλόκο θα επισκεφτούν σήμερα Παρασκευή, στη 1:30 μμ, το Συνδικάτο Αττικής, την 1 Φλεβάρη αντιπροσωπεία της ΟΓΕ και την Τετάρτη 3 Φλεβάρη, αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

Επίσης αποφάσισε:

 

-Συμμετοχή αντιπροσωπείας του μπλόκου στο συλλαλητήριο εργατών, επαγγελματιών και αγροτών, που έχουμε το ίδιο πλαίσιο αιτημάτων, στη Θεσσαλονίκη, την 30 Γενάρη.

  • Κλείσιμο του Κόμβου Πλατυκάμπου, στην Οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 1 Φλεβάρη, στις 5 μ,μ.
  • Συγκέντρωση, την Τρίτη 2 Φλεβάρη, στις 11 πμ, έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας για τα αγροτοδικεία, καθώς και στα γραφεία της Εφορίας για το .

  • Συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, στις 10:30 πμ, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, την Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2016 κι άλλες δράσεις την ίδια μέρα.

  • Αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλόκου θα επισκεφτεί φορείς εργαζομένων, νεολαίας , γυναικών που πλήττονται από την ίδια .

Το επόμενο διάστημα, το μπλόκο της Νίκαιας, στο πλαίσιο των αποφάσεων Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, θα πάρει πρωτοβουλίες και για άλλες αγωνιστικές δράσεις, καθώς και για σύγκληση νέας Πανελλαδικής Σύσκεψης των μπλόκων.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση