Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Άγονος ο διαγωνισμός για την δακοκτονία
Άγονος  ο διαγωνισμός  για την δακοκτονία

Άγονος ο διαγωνισμός για την δακοκτονία

Άγονος απέβη ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχων για το «Παροχή υπηρεσιών για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στο πλαίσιο του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων» καθότι δεν υποβλήθηκε καμία προσφορά οικονομικού φορέα από 15/4/ μέχρι την 16/5/2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 3:00 μ.μ.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων το αφορά τις ελαιοκομικές περιοχές Δ.Κ. ς, Τ.Κ. Δρυμώνος, Τ.Κ. ς, Τ.Κ. Πτελεού, Τ.Κ. Αχιλλείου και Τ.Κ. Αγ. Δημητρίου.

Σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ.1 περ. γ του Π.Δ. 60/2007 ακολουθείται η διαδικασία της προσφυγής στη διαπραγμάτευση ύστερα από σύμφωνη γνώμη της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, η οποία έχει ζητηθεί, την 10-6-2016 με την αριθ. 638/2016 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της ς Θεσσαλίας.

Ως εκ τούτου οι παραγωγοί θα πρέπει μέχρι την ανάδειξη των αναδόχων για το εν λόγω , καθώς ο ως άνω διαγωνισμός απέβη άγονος λόγω μη υποβολής προσφορών, να φροντίσουν με ίδια μέσα για την της ς.

Η ΔΑΟΚ θα φροντίσει, μετά την εγκατάσταση του δικτύου παγίδων να ενημερώνει με νεότερα δελτία τύπου τους ελαιοπαραγωγούς για τον κατάλληλο χρόνο εφαρμογής των ψεκασμών με δικά τους μέσα και δαπάνες σύμφωνα με τα πληροφοριακά στοιχεία για την πορεία ανάπτυξης του δακοπληθυσμού, που θα ληφθούν από το δίκτυο δακοπαγίδων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση