Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αγώνες πυγμαχίας του Δημάρχου στο λιμάνι του Βόλου; – Διαψεύδει το περιστατικό ο Μπέος
Αγώνες πυγμαχίας του Δημάρχου στο λιμάνι του Βόλου; – Διαψεύδει το περιστατικό ο Μπέος

Αγώνες πυγμαχίας του Δημάρχου στο λιμάνι του Βόλου; – Διαψεύδει το περιστατικό ο Μπέος

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Μπάμπης Πάσχος, κατήγγειλε ότι γρονθοκοπήθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της κόντρας για τα θέματα της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, o κ. Πάσχος συναντήθηκε με τους συνεργάτες του στην ΕΠΣΘ, σε γνωστή καφετέρια της πόλης, όταν έγινε αντιληπτός από τον κ. Μπέο και τους δικούς του συνεργάτες.

Όπως φαίνεται, μόλις η του προέδρου της Ένωσης ολοκληρώθηκε, ο δήμαρχος του είχε …στήσει ενέδρα και αιφνιδίως τον …χτύπησε πισώπλατα, με γροθιά στο πρόσωπο. Ο κ. Πάσχος έσπευσε άμεσα να καταγγείλει το περιστατικό στο , με τον Μπέο και την “παρέα” του να στρέφονται σε… “άτακτον φυγή”, αντιλαμόμενοι τον κίνδυνο του αυτόφωρου.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε διαρκή διαμάχη, με αφορμή την διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, η προσπάθεια του Μπέου για την αντικατάσταση των διοικούντων βρίσκει αντίθετο τον Πάσχο, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποτρέψει τη συγκεκριμένη κίνηση.

“Γνωστός για τα καμώματά του ο Πάσχος, λέει ψέματα”

Κατηγορηματική διάψευση του περιστατικού και επίθεση στον κύριο Πάσχο περιελάμε η ανακοίνωση του Δημάρχου σήμερα το μεσημέρι, πληροφορώντας μάλιστα πως υπέβαλε μηνύσεις και σε αυτόν, αλλά και στους ανθρώπους που χωρίς να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους, μετέδωσαν το συμβάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου:

“Σε κατηγορηματική διάψευση των ανυπόστατων, ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών του Μπάμπη Πάσχου, γνωστού για τα καμώματά του τόσο στην αυτοδιοίκηση, όσο και στο χώρο του ποδοσφαίρου, προχώρησε ο Δήμαρχος , κ. Αχιλλέας , που μάλιστα νωρίς το μεσημέρι μετέβη στο προκειμένου να υποβάλλει μηνύσεις τόσο κατά του Πάσχου, όσο και εναντίον εκείνων που άκριτα και χωρίς διασταύρωση δημοσιοποίησαν τις άθλιες εναντίον του συκοφαντίες.
Ο κ. απέδωσε τις «καταγγελίες» ότι δήθεν γρονθοκόπησε τον Πάσχο στην εμπάθεια που ο συγκεκριμένος παράγοντας διατηρεί στο πρόσωπό του και στην προσπάθειά του να διατηρηθεί στην επικαιρότητα με τέτοιους ψευδείς χαρακτηρισμούς.
Όλα τα υιπα θα αποδειχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέος δηλώνοντας αηδιασμένος από τέτοιες άνανδρες και αήθεις πρακτικές”.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση