Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Αυτόφωρο για τους γονείς της Μαρίας
Αυτόφωρο για τους γονείς της Μαρίας

Αυτόφωρο για τους γονείς της Μαρίας

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δικάζοντι σήμερ οι γονείς της μικρής Μαρίας-Ειρήνης, 3,5 ετών, η οποία εξαφανίστηκε ανήμερα το από τη μάντρα αυτοκινήτων του πατέρα της, στην περιοχή του Σκαραμαγκά, και εντοπίστηκε ένα εικοσιτετράωρο αργότερα στο Χαϊδάρι.

Χθες το πρωί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε σε βαθμό πλημμελήματος για και αποφάσισε την κράτησή τους στη ΓΑΔΑ έως ότου δικαστούν στο Αυτόφωρο.
Οι δύο γονείς υποστηρίζουν ότι κάποιος άρπαξε το κοριτσάκι, όταν για μικρό χρονικό διάστημα το άφησαν μόνο του, ενώ το ίδιο φέρεται να ισχυρίστηκε και ο παππούς της μικρής.
Τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, πάντως, δεν επιβεβαιώνουν την εκδοχή της ιης αρπαγής της ανήλικης. Κατά την εξέταση της μικρής Μαρίας-Ειρήνης από ειδικό παιδοψυχολόγο της δεν προέκυψαν στοιχεία που να κατατείνουν στο ενδεχόμενο της αρπαγής, ενώ η ίδια η ανήλικη φέρεται να είπε πως απομακρύνθηκε από τους γονείς της για να παίξει με κάποιο σκυλάκι. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς, πού είχε πάει, εκείνη απάντησε στο , ενώ στην γιατί πήγε εκεί, απάντησε πως χάθηκε και δεν ήξερε πώς να γυρίσει πίσω. Δεν ανέφερε την εμπλοκή κάποιου ατόμου, που να επιβεβαιώνει το σενάριο της αρπαγής.
Οι που ερευνούν την υπόθεση, εκτιμούν ότι το κοριτσάκι ακολούθησε έναν δασικό δρόμο, παράλληλα με τις σιδηροδρομικές γραμμές, ο οποίος καταλήγει στη Λ. Αθηνών. Υπολογίζεται ότι διήνυσε απόσταση περίπου 4 χιλιομέτρων.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση