Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Αυτόφωρο για τους γονείς της Μαρίας
Αυτόφωρο για τους γονείς της Μαρίας

Αυτόφωρο για τους γονείς της Μαρίας

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δικάζονται σήμερα οι της μικρής Μαρίας-Ειρήνης, 3,5 ετών, η οποία εξαφανίστηκε ανήμερα το Πάσχα από τη μάντρα αυτοκινήτων του πατέρα της, στην περιοχή του Σκαραμαγκά, και εντοπίστηκε ένα εικοσιτετράωρο αργότερα στο Χαϊδάρι.

Χθες το πρωί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για και αποφάσισε την σή τους στη ΑΔΑ έως ότου δικαστούν στο Αυτόφωρο.
Οι δύο υποστηρίζουν ότι κάποιος άρπαξε το κοριτσάκι, όταν για μικρό χρονικό διάστημα το άφησαν μόνο του, ενώ το ίδιο φέρεται να ισχυρίστηκε και ο παππούς της μικρής.
Τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, πάντως, δεν επιβεβαιώνουν την εκδοχή της βίαιης ς της ανήλικης. Κατά την εξέταση της μικρής Μαρίας-Ειρήνης από ειδικό παιδοψυχολόγο της δεν προέκυψαν στοιχεία που να κατατείνουν στο ενδεχόμενο της ς, ενώ η ίδια η ανήλικη φέρεται να είπε πως απομακρύνθηκε από τους γονείς της για να παίξει με κάποιο σκυλάκι. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς, πού είχε πάει, εκείνη απάντησε στο δάσος, ενώ στην γιατί πήγε εκεί, απάντησε πως χάθηκε και δεν ήξερε πώς να γυρίσει πίσω. Δεν ανέφερε την εμπλοκή κάποιου ατόμου, που να επιβεβαιώνει το σενάριο της αρπαγής.
Οι που ερευνούν την υπόθεση, εκτιμούν ότι το κοριτσάκι ακολούθησε έναν δασικό δρόμο, παράλληλα με τις σιδηροδρομικές γραμμές, ο οποίος καταλήγει στη Λ. Αθηνών. Υπολογίζεται ότι διήνυσε απόσταση περίπου 4 χιλιομέτρων.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση