Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Το “Στέκι της Ευρώπης”
Το “Στέκι της Ευρώπης”

Το “Στέκι της Ευρώπης”

H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, εγκαινιάζουν, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:00, το “Στέκι της Ευρώπης”, ένα νέο χώρο συνάντησης και διαλόγου για ευρωπαϊκά θέματα.

 Το “Στέκι της Ευρώπης” θα στεγάζεται στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Λεωφ. Αμαλίας 8, Σύνταγμα) και θα φιλοξενεί πρωτοβουλίες και δράσεις ενεργών πολιτών και φορέων με στόχο την ανάπτυξη διαλόγου για το μέλλον της Ευρώπης.

 200 πολίτες, φορείς και οργανώσεις, που αποτελούν τον πυρήνα αυτής της προσπάθειας, θα παραλάβουν, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κάρτες μέλους.

 Την Παρασκευή 11/12 στις 15:00, μας καλούνε να παρακολουθήσουμε ζωντανά τη πρώτη εκπομπή τους από το χώρο αυτό, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο ΝGradio.gr  (http://www.ngradio.gr),  με θέμα “Νέοι και Ευρώπη”.Στην εκπομπή θα συμμετάσχουν 10 οργανώσεις νέων καθώς και Ευρωβουλευτές.

Περισσότερες πληροφορίες για το “Στέκι της Ευρώπης”: κυρία Χριστίνα Καραϊτίδη (τηλ. 210 7272106)

 Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση των εγκαινίων μέσω Livestreaming στη διεύθυνσηwww.ustream.tv/channel/europarlgr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μελέτη για την επέκταση του ΧΥΤΑ Σκιάθου εκπονεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/ue3vrImo3P -

  • Στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ ο Θανάσης Σούκιας - https://t.co/2iaXoWb9Na -

  • Τζο Μπάιντεν: «Με όλη μου την ψυχή, για μια ενωμένη Αμερική» - https://t.co/JILktSMpOG -

"Αλιεύοντας" την είδηση