Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Ξεκινούν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις..
Ξεκινούν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις..

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις..

Στη χειρότερη ίσως συγκυρί των τελευταίων ετών ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουλίου οι τακτικές θερινές , οι οποίες θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Βεβαίως, εδώ και αρκετές ημέρες πολλά εμπορικά έχουν προχωρήσει σε που φτάνουν ακόμη και το 50% σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν , οι οποίοι λόγω των κεφαλαιακών περιορισμών και της αβεβαιότητας σχετικά με τη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας δαπανούν σχεδόν αποκλειστικά χρήματα μόνο για την προμήθεια τροφίμων και καυσίμων.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι τα περισσότερα εμπορικά ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και ο βασικός φορέας εκπροσώπησης του εμπορίου, η Ελληνική Συνομοσπονδία Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου (ΕΣΕΕ) με χθεσινή ανακοίνωσή της τονίζει τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών με τη χρήση πιστωτικών καρτών.

Η ΕΣΕΕ παρά το βεβαρημένο κλίμα εύχεται στο λιαν να πετύχουν αυτές οι εκπτώσεις στο μέτρο του δυνατού και προτρέπει τους να «ξεχάσουν» όσο αυτό είναι εφικτό τις κλειστές τράπεζες και τους περιορισμούς πρόσβασης στους λογαριασμούς τους και να εκμεταλλευτούν –και με τις πιστωτικές τους κάρτες- τις ευκαιρίες που αναμφίβολα θα υπάρξουν, κάνοντας φθηνές αγορές», τονίζεται σε χθεσινή ανακοίνωσή της. «Oι λιαν θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές», τονίζει από την πλευρά του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Σημειώνεται ότι την επόμενη Κυριακή, 19 Ιουλίου τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, καθώς πρόκειται για την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του νόμου 4177/2013 όλα τα εμπορικά καταστήματα ανεξαρτήτως μεγέθους επιτρέπεται να είναι ανοιχτά επτά τον χρόνο, στις οποίες, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνεται και η πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση