Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / Ξεκινά η «Ακαδημία Γονέων»                                                                                                για δεύτερη χρονιά στον Βόλο
Ξεκινά η «Ακαδημία Γονέων»                                                                                                για δεύτερη χρονιά στον Βόλο

Ξεκινά η «Ακαδημία Γονέων»                                                                                                για δεύτερη χρονιά στον Βόλο

Η πρώτη συνάντηση, την Τετάρτη  23 Οκτωβρίου  με θέμα «Διατροφή και ανάπτυξη στα παιδιά και στους εφήβους»  

Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού () Θεσσαλίας συνδιοργανώνει με την «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παίδων Π. & Α. Κυριακού», την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής, σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Οργανισμό “Μαζί για την Εφηβική Υγεία” και τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), καθώς και το Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΚΠΑ “Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας” και το Ευρωπαϊκό SELMA, την υλοποίηση του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων».

Το , που πραγματοποιείται με την υποστήριξη και συμμετοχή, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου, διέγραψε κατά την περυσινή χρονιά, σημαντική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή.

Στο Βόλο υπεύθυνοι, είναι ο Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης συντονιστής εκπαίδευσης (ΠΕ86) και ο Αντώνης Πλαγεράς, σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού του Κ..Υ. Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων», έχει σαν στόχο την και στήριξη των γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία.

Οι ομιλητές, είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία από το χώρο της Υγείας. θα πραγματοποιηθούν 8 μηνιαίες συναντήσεις, κάθε Τετάρτη, ώρα 16.00 – 18.00, στις οποίες θα προσφέρεται και ενημερωτικό υλικό στους γονείς.

Στο τέλος υλοποίησης, όλων των εισηγήσεων, στους συμμετέχοντες θα γίνει η απόδοση βεβαιώσεων συμμετοχής.                                                                                                                   

ΧΩΡΟΣ: , Διεύθυνση: Νότια Πύλη, 38334, Βόλος.

Οι των ενδιαφερομένων θα γίνονται ηλεκτρονικά στην φόρμα  http://meid1.com/139e3d, σε πρώτη φάση, έως και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019, και στην  ηλεκτρονική διεύθυνση: aplageras@gmail.com . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η πρώτη συνάντηση την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

(1η) Συνάντηση, Τετάρτη  23/10/2019, ώρα 16.00 – 18.00, «Διατροφή και ανάπτυξη στα παιδιά και στους εφήβους» με εισηγήτρια την κα Λίνα Βαρακλιώτη, Διαιτολόγο- Διατροφολόγο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση