Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Tips για το τέλειο πεντικιούρ στο σπίτι
Tips για το τέλειο πεντικιούρ στο σπίτι

Tips για το τέλειο πεντικιούρ στο σπίτι

Δυστυχώς όλες έχουμε ένα θέμα με το όταν το κάνουμε μόνες μας στο σπίτι. ι' αυτό σημειώσαμε κάποια βοηθητικά tips που αν τα ακολουθήσουμε σωστά θα κάνουμε ένα τέλειο πεντικιούρ που θα διατηρηθεί περισσότερο.

Αρχικά μπορείτε να γεμίσετε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και προσθέστε μέσα θαλασσινό αλάτι ή άλατα υ και . Το θαλασσινό αλάτι σε συνδυασμό με χλιαρό νερό αυξάνει την κυκλοφορία του τος, μειώνει τα πρηξίματα και προσφέρει ανακούφιση από την ένταση και την κούραση στα πόδια. Το αφαιρεί όλα τα νεκρά κύτταρα από το του ποδιού. Κάντε το ποδόλουτρο για 15 – 20 λεπτά αν με το πόσο σκληρή είναι η επιφάνεια των πελμάτων.

Μετά το ποδόλουτρο σκουπίστε ελαφρώς τα πέλματα και απλώστε ένα σπιτικό peeling. Ανακατέψτε καστανή , με λίγο και αλόη (όπου οι περισσότεροι έχουμε φυτό στο σπίτι μας πια και προσθέστε όσο περισσότερο υγρό μπορείτε από τα φύλα της) .Τέλος προσθέστε χυμό από λεμόνι για δροσερό άρωμα.Αφού λοιπόν φτιάξετε το peeling, απλώστε το από τα πέλματα έως τον αστράγαλο και κάντε μασάζ με απαλές και κυκλικές κινήσεις.

Το πιο σημαντικό είναι πως δεν πρέπει να κόβουμε τα νύχια όσο είναι βρεγμένα γιατί είναι πολύ εύθραυστα, μόλις στεγνώσουν κόβουμε λίγο τις άκρες και στη συνέχεια τους δίνουμε το επιθυμητό σχήμα χρησιμοποιώντας μια λίμα.

Απλώστε ένα σκληρυντικό νυχιών ή ένα βερνίκι top coat για να ολοκληρώσετε το πεντικιούρ και αργότερα προσθέστε το μανικιούρ σας σε εντελώς στεγνά νύχια και μην ξεχάσετε το top coat αφού αυτό είναι που θα σας διατηρήσει το μανικιούρ σας.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση