Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ
Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στο πλαίσιο των πολιτικών του προτεραιοτήτων για την ενίσχυση του κοινωνικού τομέα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κατ’ επέκταση τη στήριξη των οικογενειών και των παιδιών τους, ανταποκρίθηκε θετικά στην αυξημένη ζήτηση των πολιτών για την ένταξη στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για την περίοδο 2015-2016, όσο περισσότερων δομών και παιδιών.

Συγκεκριμένα, για τη φετινή χρονιά επιτεύχθηκε αύξηση, σε σχέση με πέρσι, του συνολικού αριθμού του προσωπικού που υπηρετεί, μέσω ανανεώσεων συμβάσεων και νέων προσλήψεων, στις Δομές των α’ βαθμού κατά 40% περίπου, ενώ για τις Δομές των Ν.Π.Ι.Δ. των Δήμων κατά 10% περίπου.

Σε ότι αφορά τις συμμετέχουσες Δομές παρουσιάζεται φέτος μία μικρή αύξηση, ενώ αναμένεται να καλυφθεί τουλάχιστον ίσος αριθμός θέσεων με πέρσι.

Τα οριστικά αποτελέσματα επιλογής αναμένεται να αναρτηθούν από την ΕΕΤΑΑ, στις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη,- οι πληροφορίες του ΑΙΡΕΤΟΥ αναφέρουν στις 7 Σεπτεμβρίου- «προκειμένου να ξεκινήσει η φοίτηση των μικρών παιδιών τη χωρίς προβλήματα», όπως τονίζεται στη σχετική του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στη Ν.Ιωνία #κάδοςαπορριμμάτων - https://t.co/s4u6KJpi9Y -

  • Έκδοση διηγήματος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από τον Δήμο Σκιάθου #ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - https://t.co/h0rUxNP2uL -

  • Αλλάζει η Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο #ΠλατείαΠανεπιστημίου - https://t.co/tlflENxplQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση