Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ
Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Το Υπουργείο Εσωτερικών κι Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στο πλαίσιο των πολιτικών του προτεραιοτήτων για την ενίσχυση του κοινωνικού τομέα των Οργανισμών Τοπικής Αυτος και κατ' επέκταση τη στήριξη των οικογενειών και των παιδιών τους, ανταποκρίθηκε θετικά στην αυξημένη ζήτηση των πολιτών για την ένταξη στο πρόγραμμα , για την περίοδο 2015-2016, όσο περισσότερων δομών και παιδιών.

Συγκεκριμένα, για τη φετινή χρονιά επιτεύχθηκε , σε σχέση με πέρσι, του συνολικού αριθμού του προσωπικού που υπηρετεί, μέσω ανανεώσεων συμβάσεων και νέων προσλήψεων, στις Δομές των α' βαθμού κατά 40% περίπου, ενώ για τις Δομές των Ν.Π.Ι.Δ. των Δήμων κατά 10% περίπου.

Σε ότι αφορά τις συμμετέχουσες Δομές παρουσιάζεται φέτος μία μικρή , ενώ αναμένεται να καλυφθεί τουλάχιστον ίσος αριθμός θέσεων με πέρσι.

Τα οριστικά επιλογής αναμένεται να αναρτηθούν από την Ε, στις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη,- οι πληροφορίες του ΑΙΡΕΤΟΥ αναφέρουν στις 7 Σεπτεμβρίου- «προκειμένου να ξεκινήσει η φοίτηση των μικρών παιδιών τη χωρίς προβλήματα», όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση