Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Τσαλαπάτα
Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Τσαλαπάτα

Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Τσαλαπάτα

Tο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, τρία αυτοτελή θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης με τίτλο «Αστέρια και », για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας.

Στόχος των εργαστηρίων είναι οι μικροί φίλοι να γνωρίσουν το ηλιακό μας σύστημα και ειδικότερα την ύπαρξη κάποιων πλανητών και αστέρων του γαλαξία μας. Παιχνίδια αναπαράστασης της κίνησης των ουράνιων σωμάτων, εικαστικές δημιουργίες με τη χρήση διαφόρων τεχνοτροπιών, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, παιχνίδια, καθώς και άλλες δραστηριότητες θα δώσουν στα παιδιά τις απαραίτητες πληροφορίες για το απέραντο , με συνοδοιπόρο τη και την καλοκαιρινή διάθεση.

Ο Ήλιος, η Γη, ο , η Αφροδίτη, ο , ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας, η Σελήνη, όπως και χιλιάδες άλλα αστέρια και , «προσκαλούν» τους μικρούς φίλους να τους ακολουθήσουν σε αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Τα εργαστήρια, διάρκειας τεσσάρων ημερών (Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Τρίτης), θα πραγματοποιηθούν σε τρεις κύκλους: 25/6 – 29/6, 2/7 – 6/7 και 3/9 – 7/9 ( έναρξης: 10:30 – λήξης: 13:30).

 Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

 Τα παιδιά θα προσέρχονται στο Μουσείο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από έναν γονέα/κηδεμόνα.

 Για και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 24210- 29844 (καθημερινά 10:00-18:00, εκτός Τρίτης).

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ελευθερία των ΜΜΕ και πολυφωνία: Ξεκινάει πρόγραμμα παρακολούθησης της ιδιοκτησίας των μέσων ενημέρωσης… - https://t.co/TERC85BOdv -

  • Ανοικτή επιστολή ενημέρωσης από την Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα #ΕπιτροπήΔημοτώνΚραυσίδωνα - https://t.co/gJYpkE3pYC -

  • Διακομιδή 11χρονου με #σκωληκοειδίτιδα από την Σκόπελο στο ΑΓΝΒ #σκωληκοειδίτιδα - https://t.co/U8ecShuOUw -

"Αλιεύοντας" την είδηση