Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Τσαλαπάτα
Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Τσαλαπάτα

Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Τσαλαπάτα

Tο Πολιτιστικό Ίδρυμ Ομίλου Πειριώς διοργανώνει, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, τρία αυτοτελή θερινά εργαστήρια δημιουργικής ς με τίτλο «Αστέρια και πλανήτες», για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, στο Πλινθοκεραμοποιίας.

Στόχος των εργαστηρίων είναι οι μικροί φίλοι να γνωρίσουν το ηλιακό μας σύστημα και ειδικότερα την ύπαρξη κάποιων πλανητών και αστέρων του γαλαξία μας. Παιχνίδια αναπαράστασης της κίνησης των ουράνιων σωμάτων, εικαστικές δημιουργίες με τη χρήση διαφόρων τεχνοτροπιών, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, θεατρικά παιχνίδια, καθώς και άλλες δραστηριότητες θα δώσουν στα παιδιά τις απαραίτητες πληροφορίες για το απέραντο σύμπαν, με συνοδοιπόρο τη και την καλοκαιρινή διάθεση.

Ο Ήλιος, η Γη, ο , η Αφροδίτη, ο , ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας, η Σελήνη, όπως και χιλιάδες άλλα αστέρια και πλανήτες, «προσκαλούν» τους μικρούς φίλους να τους ακολουθήσουν σε αυτό το υπέροχο δι.

Τα εργαστήρια, διάρκειας τεσσάρων ημερών (Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Τρίτης), θα πραγματοποιηθούν σε τρεις κύκλους: 25/6 – 29/6, 2/7 – 6/7 και 3/9 – 7/9 (ώρα έναρξης: 10:30 – ώρα λήξης: 13:30).

 Η συμμετοχή είναι ν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

 Τα παιδιά θα προσέρχονται στο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από έναν γονέα/κηδεμόνα.

 Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 24210- 29844 (καθημερινά 10:00-18:00, εκτός Τρίτης).

 

 

 

"Αλιεύοντας" την είδηση