Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας
Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

Θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

Tο Πολιτιστικό Ίδρυμ Ομίλου () διοργνώνει, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, τρία αυτοτελή θερινά εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης με τίτλο «Αστέρια και πλανήτες», για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας.

Στόχος των εργαστηρίων είναι οι μικροί φίλοι να γνωρίσουν το ηλιακό  σύστημα και ειδικότερα την ύπαρξη κάποιων πλανητών και αστέρων του γαλαξία μας.

Παιχνίδια ανας της κίνησης των ουράνιων σωμάτων, εικαστικές δημιουργίες με τη χρήση διαφόρων τεχνοτροπιών, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, θεατρικά παιχνίδια, καθώς και άλλες δραστηριότητες θα δώσουν στα παιδιά τις απαραίτητες πληροφορίες για το απέραντο σύμπαν, με συνοδοιπόρο τη διασκέδαση και την καλοκαιρινή διάθεση.

Ο Ήλιος, η Γη, ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ερμής, ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας, η Σελήνη, όπως και χιλιάδες άλλα αστέρια και πλανήτες, «προσκαλούν» τους μικρούς φίλους να τους ακολουθήσουν σε αυτό το υπέροχο δι.

Τα εργαστήρια, διάρκειας τεσσάρων ημερών (Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Τρίτης), θα πραγματοποιηθούν σε τρεις κύκλους: 25/6 – 29/6, 2/7 – 6/7 και 3/9 – 7/9 (ώρα έναρξης: 10:30 – ώρα λήξης: 13:30).

Η συμμετοχή είναι ν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Τα παιδιά θα προσέρχονται στο Μουσείο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από έναν γονέα/κηδεμόνα.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 24210- 29844 (καθημερινά 10:00-18:00, εκτός Τρίτης).

Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας . & Σ. Τσαλαπάτα
ότια , 383 34 Βόλος
Τ: 24210 29844 | www.piop.gr.

"Αλιεύοντας" την είδηση