Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Τεχνικές επικοινωνίας γονέων και παιδιών
Τεχνικές επικοινωνίας γονέων και παιδιών

Τεχνικές επικοινωνίας γονέων και παιδιών

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξρτήσεων κι Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. «Πρόταση Ζωής»-,  με πρόεδρο τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη και στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής διαχείρισης των θεματικών ενοτήτων του νέου σχολικού έτους, πραγματοποιεί ομάδα γονέων στη Ζαγορά Πηλίου.

Μετά από στους γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς-Μουρεσίου «», με θέμα: «Τα όρια στη συμπεριφορά των παιδιών», που έγινε τον Οκτώβριο, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση βιωματικής ομάδας στους γονείς του Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς.

Πρόκειται για τέσσερις (4) δίωρες συναντήσεις που συντονίζονται από την ψυχολόγο, Μπακατσέλου Μαρία και την κοινωνιολόγο, Πετροπούλου εωργία, επιστημονικά στελέχη της «Πρότασης Ζωής».

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην ομάδα, είναι τα εξής: οι ανάγκες των παιδιών, η και το πώς ενισχύεται, η , η ενεργητική ακρόαση ως βασική τεχνική της ς.

Οι συναντήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με τη συμμετοχή είκοσι-οκτώ (28) γονέων στο σύνολό τους, στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του ΚΔΑΠ Ζαγοράς και θα ολοκληρωθούν την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση