Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / ΠΗΛΙΟ / Τεχνικές επικοινωνίας γονέων και παιδιών
Τεχνικές επικοινωνίας γονέων και παιδιών

Τεχνικές επικοινωνίας γονέων και παιδιών

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-,  με πρόεδρο τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη και στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής διαχείρισης των θεματικών ενοτήτων του νέου σχολικού έτους, πραγματοποιεί στη Ζαγορά Πηλίου.

Μετά από ομιλία στους γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς-Μουρεσίου «Ρήγας Φεραίος», με θέμα: «Τα όρια στη συμπεριφορά των παιδιών», που έγινε τον Οκτώβριο, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση βιωματικής ομάδας στους γονείς του Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς.

Πρόκειται για τέσσερις (4) δίωρες συναντήσεις που συντονίζονται από την ψυχολόγο, Μπακατσέλου Μαρία και την κοινωνιολόγο, Πετροπούλου Γεωργία, επιστημονικά στελέχη της «Πρότασης Ζωής».

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην ομάδα, είναι τα εξής: οι ανάγκες των παιδιών, η αυτοεκτίμηση και το πώς ενισχύεται, η , η ενεργητική ακρόαση ως βασική τεχνική της επικοινωνίας.

Οι συναντήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με τη συμμετοχή είκοσι-οκτώ (28) γονέων στο σύνολό τους, στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Ζαγοράς και θα ολοκληρωθούν την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση