Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Τεχνικές επικοινωνίας γονέων και παιδιών
Τεχνικές επικοινωνίας γονέων και παιδιών

Τεχνικές επικοινωνίας γονέων και παιδιών

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ,  με πρόεδρο τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη και στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής διαχείρισης των θεματικών ενοτήτων του νέου σχολικού έτους, πραγματοποιεί στη Πηλίου.

Μετά από ομιλία στους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς-Μουρεσίου «Ρήγας Φεραίος», με θέμα: «Τα όρια στη συμπεριφορά των παιδιών», που έγινε τον Οκτώβριο, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση βιωματικής ομάδας στους του Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς.

Πρόκειται για τέσσερις (4) δίωρες συναντήσεις που συντονίζονται από την ψυχολόγο, Μπακατσέλου Μαρία και την κοινωνιολόγο, Πετροπούλου Γεωργία, επιστημονικά στελέχη της «Πρότασης Ζωής».

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στην ομάδα, είναι τα εξής: οι ανάγκες των παιδιών, η αυτοεκτίμηση και το πώς ενισχύεται, η επικοινωνία, η ενεργητική ακρόαση ως βασική τεχνική της επικοινωνίας.

Οι συναντήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με τη συμμετοχή είκοσι-οκτώ (28) γονέων στο σύνολό τους, στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Ζαγοράς και θα ολοκληρωθούν την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση