Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας έφτασαν και φέτος σε παιδιά που τα έχουν περισσότερο ανάγκη
Τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας έφτασαν και φέτος σε παιδιά που τα έχουν περισσότερο ανάγκη

Τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας έφτασαν και φέτος σε παιδιά που τα έχουν περισσότερο ανάγκη

Οι υγειονομικές συνθήκες δεν επέτρεψαν φέτος στην Θεσσαλίας να διοργανώσει τις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις της, στο πνεύμα των ημερών. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό να στείλει τα δ της ς, παντού στη Θεσσαλία, σε παιδιά με αναπηρία, που έχουν περισσότερη ανάγκη για χαρά και χαμόγελο, ειδικά σε συνθήκες πανδημίας.

«Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά και τον καθημερινό αγώνα σας» ευχήθηκε ο Κ. στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης στους εκπροσώπους Συλλόγων παιδιών με αναπηρίες και Προνοιακών Δομών που παρέλαβαν τα δ για να τα μοιράσουν στα παιδιά.

Τα παρέλαβαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑμΕΑ Λάρισας Τάσος Παπαναστασούλης και η γραμματέας του Συλλόγου Αντιγόνη Λαϊνά, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αυτισμό ν. Λάρισας Έρη Καλογεροπούλου, η αρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με σύνδρομο Down Θεσσαλίας «Ο ΚΥΚΝΟΣ» Εύη Σμουλιώτη και η γραμματέας του Συλλόγου Άννα Γκάργκα και η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Δήμητρα Παππά, που θα μοιράσει τα στις δομές της Περιφέρειας σε Καρδίτσα, , Λάρισα και Βόλο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση