Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / Τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας έφτασαν και φέτος σε παιδιά που τα έχουν περισσότερο ανάγκη
Τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας έφτασαν και φέτος σε παιδιά που τα έχουν περισσότερο ανάγκη

Τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας έφτασαν και φέτος σε παιδιά που τα έχουν περισσότερο ανάγκη

Οι υγειονομικές συνθήκες δεν επέτρεψαν φέτος στην να διοργανώσει τις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις της, στο πνεύμα των ημερών. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό να στείλει τα δώρα της Περιφέρειας, παντού στη Θεσσαλία, σε παιδιά με αναπηρία, που έχουν περισσότερη ανάγκη για χαρά και , ειδικά σε συνθήκες πανδημίας.

«Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά και τον καθημερινό αγώνα σας» ευχήθηκε ο Κ. στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης στους εκπροσώπους Συλλόγων παιδιών με αναπηρίες και Προνοιακών Δομών που παρέλαβαν τα δώρα για να τα μοιράσουν στα παιδιά.

Τα δώρα παρέλαβαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑμΕΑ Λάρισας Τάσος Παπαναστασούλης και η του Συλλόγου Αντιγόνη Λαϊνά, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αυτισμό ν. Λάρισας Έρη Καλογεροπούλου, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με σύνδρομο Down Θεσσαλίας «Ο ΚΥΚΝΟΣ» Εύη Σμουλιώτη και η του Συλλόγου Άννα Γκάργκα και η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Δήμητρα Παππά, που θα μοιράσει τα δώρα στις δομές της Περιφέρειας σε , Τρίκαλα, και Βόλο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση