Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / Τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας έφτασαν και φέτος σε παιδιά που τα έχουν περισσότερο ανάγκη
Τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας έφτασαν και φέτος σε παιδιά που τα έχουν περισσότερο ανάγκη

Τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας έφτασαν και φέτος σε παιδιά που τα έχουν περισσότερο ανάγκη

Οι υγειονομικές συνθήκες δεν επέτρεψαν φέτος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας να διοργανώσει τις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις της, στο πνεύμα των ημερών. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό να στείλει τα δώρα της Περιφέρειας, παντού στη Θεσσαλία, σε παιδιά με αναπηρία, που έχουν περισσότερη ανάγκη για χαρά και χαμόγελο, ειδικά σε συνθήκες πανδημίας.

«Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά και τον καθημερινό αγώνα σας» ευχήθηκε ο Κ. Αγοραστός στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης στους εκπροσώπους Συλλόγων παιδιών με αναπηρίες και Προνοιακών Δομών που παρέλαβαν τα δώρα για να τα μοιράσουν στα παιδιά.

Τα δώρα παρέλαβαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑμΕΑ Λάρισας Τάσος Παπαναστασούλης και η του Συλλόγου Αντιγόνη Λαϊνά, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αυτισμό ν. Λάρισας Έρη Καλογεροπούλου, η του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με σύνδρομο Down Θεσσαλίας «Ο ΚΥΚΝΟΣ» Εύη Σμουλιώτη και η του Συλλόγου Άννα Γκάργκα και η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Δήμητρα Παππά, που θα μοιράσει τα δώρα στις δομές της Περιφέρειας σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα και Βόλο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα των διαφημιστών για κατάργηση της εισφοράς διαδικτύου υπέρ #ΕΔΟΕΑΠ… - https://t.co/TSZJt7zjiz -

  • Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/5rl2pTkhCr -

  • OI #Locomondo στην παραλία Καλλιφτέρη της Αφήσσου - https://t.co/ASPs4nEVaP -

"Αλιεύοντας" την είδηση