Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Συνεδρίασε η Επιτροπή Ισότητας του δήμου Ρήγα Φεραίου
Συνεδρίασε η Επιτροπή Ισότητας του δήμου Ρήγα Φεραίου

Συνεδρίασε η Επιτροπή Ισότητας του δήμου Ρήγα Φεραίου

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, μετά από πρόσκληση της προέδρου Βασιλικής Παπανικολάου-Χατζοπούλου.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν γενικά θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Επιτροπής και κατατέθηκαν από τα παρευρισκόμενα μέλη στόχων και δράσεων.

Η κα. Παπανικολάου-Χατζοπούλου άρχισε τη συνεδρίασε δηλώνοντας: « Τα αυξανόμενα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εδώ και χρόνια έχουν προκαλέσει αρκετούς προβληματισμούς σε ένα ζήτημα διαχρονικό που αφορά σε μεγαλύτερο ποσοστό . Αυτό που χρειάζεται, πλέον, είναι , ευαισθητοποίηση αλλά και οργανωμένη όσο και στοχευμένη δράση. Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος μας και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επιτύχουμε».

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τα εξής μέλη: Βλασταρίδου Κωνσταντία, σύμβουλος Κοινότητας Κεραμιδίου, Μακρυνάσιου Καλλιόπη, εκπαιδευτικός, Ρηγώνη Αικατερίνη, εκπαιδευτικός, Τσαρούχα Αφροδίτη, σύμβουλος Κοινότητας Αγ.Γεωργίου και Βιολντζή Δήμητρα, συμβασιούχος .

Η Επιτροπή συστάθηκε με την υπ’αριθμ. 108/2020 του Δημοτικού συμβουλίου και αποτελείται από εννέα μέλη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέο πρόγραμμα δρομολογίων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας - https://t.co/SF44Se91qM -

  • Καπνοί σε φρεάτιο στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/MDxL5f0olr -

  • Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/Bm7RW3zQdB -

"Αλιεύοντας" την είδηση