Βρίσκεστε εδώ:  / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Συνεδρίασε η Επιτροπή Ισότητας του δήμου Ρήγα Φεραίου
Συνεδρίασε η Επιτροπή Ισότητας του δήμου Ρήγα Φεραίου

Συνεδρίασε η Επιτροπή Ισότητας του δήμου Ρήγα Φεραίου

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, μετά από πρόσκληση της προέδρου Βασιλικής Παπανικολάου-Χατζοπούλου.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν γενικά θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Επιτροπής και κατατέθηκαν από τα παρευρισκόμενα μέλη προτάσεις στόχων και δράσεων.

Η κα. Παπανικολάου-Χατζοπούλου άρχισε τη συνεδρίασε δηλώνοντας: « Τα αυξανόμενα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εδώ και χρόνια έχουν προκαλέσει αρκετούς προβληματισμούς σε ένα ζήτημα διαχρονικό που αφορά σε μεγαλύτερο ποσοστό . Αυτό που χρειάζεται, πλέον, είναι , ευαισθητοποίηση αλλά και οργανωμένη όσο και στοχευμένη δράση. Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος μας και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να επιτύχουμε».

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τα εξής μέλη: Βλασταρίδου , σύμβουλος Κοινότητας Κεραμιδίου, Μακρυνάσιου Καλλιόπη, , Ρηγώνη Αικατερίνη, , Τσαρούχα Αφροδίτη, σύμβουλος Κοινότητας Αγ.Γεωργίου και Βιολντζή Δήμητρα, συμβασιούχος υπάλληλος.

Η Επιτροπή συστάθηκε με την υπ’αριθμ. 108/2020 του Δημοτικού συμβουλίου και αποτελείται από εννέα μέλη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

"Αλιεύοντας" την είδηση