Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / Συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων
Συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων

Συνεχίζεται ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων

Στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου» και τους αρχαιολογικούς χώρους του νομού

Συνεχίζεται ο κύκλος ξεναγήσεων στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου» και άλλους αρχαιολογικούς χώρους του νομού, που ξεκίνησε, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την .

Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη του Δ.Σ. των «Φίλων Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», προτείνουν στους και τους γονείς, ένα κύκλο ξεναγήσεων τόσο στο Μουσείο Βόλου, όσο και σε άλλους αρχαιολογικούς χώρους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική συνδρομή απ΄τους συμμετέχοντες.Από το Υπουργείο Πολιτισμού, ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο ευρύ κοινό στα Μουσεία, κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα από Νοέμβριο έως Μάρτιο.

Η ξεναγός- υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του σωματείου Μελίνα Κωστίδη, ξεναγεί τους ενδιαφερόμενους, ενώ η συνέχεια του κύκλου, θα γίνει αυτή την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, με στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου» (και εάν το επιτρέπει ο καιρός επίσκεψη και στις δυο πλινθόκτιστες οικίες στο πάρκο του Αναύρου), όπου όσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς, κηδεμόνες, , , φοιτητές αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό στην Ένωση Γονέων και συγκεκριμένα, στην Έφορο του Δ.Σ. Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977070414 και στο lianapashoudi@yahoo.gr.

Η θα γίνει στις 10.45 το πρωί της Κυριακής, στο χώρο της εσωτερικής εισόδου του Μουσείου, ώστε στις 11 το πρωί, να ξεκινήσει η .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση