Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Συνεχίζεται η «Ακαδημία Γονέων»
Συνεχίζεται η «Ακαδημία Γονέων»

Συνεχίζεται η «Ακαδημία Γονέων»

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, η συνάντηση, με θέμα «Οριοθέτηση παιδιών & εφήβων: Καταπίεση ή ελευθερία; Ανταμοιβή ή τιμωρία;»

 

Γνώση, ενημέρωση και απαραίτητες απαντήσεις, για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων δίνουν και φέτος, όλες οι θεματικές συζητήσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο της «Ακαδημίας Γονέων».

Η δεύτερη της «Ακαδημίας Γονέων» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/11/2019, ώρα 16.00 – 18.00, με θέμα «Οριοθέτηση παιδιών & εφήβων: Καταπίεση ή ελευθερία; Ανταμοιβή ή τιμωρία;» και εισηγήτρια την  Αβαγιανού Πηνελόπη Αλεξία (BSc,  MSc, PhD), διδάκτωρ Εξελικτικής Ψυχολογίας, ψυχολόγος Παιδοψυχιατρικού Τμήματος Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Στο Βόλο υπεύθυνοι της Ακαδημίας, είναι ο Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης περιφερειακός συντονιστής εκπαίδευσης (ΠΕ86) και ο Αντώνης Πλαγεράς, σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Σημειώνεται ότι όλες οι προγραμματισμένες ομιλίες πραγματοποιούνται με τη συνδιοργάνωση, του  Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Θεσσαλίας, της «Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού», της Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής, σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Οργανισμό “Μαζί για την Εφηβική Υγεία” και τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), καθώς και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΚΠΑ “Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας” και το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα SELMA.

Το πρόγραμμα, πραγματοποιείται με την υποστήριξη και συμμετοχή, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου.

Η «Ακαδημία Γονέων», έχει ως στόχο την ενημέρωση και στήριξη των γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία.

Οι ομιλητές, είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία από το χώρο της Υγείας. θα πραγματοποιηθούν 8 μηνιαίες συναντήσεις, κάθε Τετάρτη, ώρα 16.00 – 18.00, στις οποίες θα προσφέρεται και ενημερωτικό υλικό στους γονείς.

Στο τέλος υλοποίησης, όλων των εισηγήσεων, στους συμμετέχοντες θα γίνει η απόδοση βεβαιώσεων συμμετοχής.                                                                                                                   

ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ: Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, Διεύθυνση: Νότια Πύλη, 38334, Βόλος.  

Οι των ενδιαφερομένων για το ολοκληρωμένο πλαίσιο των ομιλιών, θα γίνονται ηλεκτρονικά στην φόρμα  http://meid1.com/139e3d, και στην  ηλεκτρονική διεύθυνση: aplageras@gmail.com.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή όσων ακόμη επιθυμούν, είναι ελεύθερη και μπορεί να γίνει και χωρίς καταγραφή της συμμετοχής.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση