Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » Συνεχίζεται η «Ακαδημία Γονέων»
Συνεχίζεται η «Ακαδημία Γονέων»

Συνεχίζεται η «Ακαδημία Γονέων»

Τα εργαστήρια-παρουσιάσεις, γίνονται υπό την επιστημονική επιστασία του περιφερειακού συντονιστή εκπαιδευτικού υ Θεσσαλίας για τον κλάδο Πληροφορικής δρ Αλέξανδρου Καπανιάρη και του υπεύθυνου Σ.Σ.. Αντωνίου Πλαγερά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων», έχει στόχο την και στήριξη των γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και ς σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία.

Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά οκτώ μηνιαίες συναντήσεις, (η πρώτη πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο) μία Τετάρτη τον μήνα, ώρες 17.00 – 19.00 στις οποίες θα προσφέρεται και ενημερωτικό υλικό στους γονείς.

Μπορούν να συμμετάσχουν γονείς, που είτε έχουν δηλώσει ήδη την εγγραφή τους, είτε και άλλοι που το επιθυμούν.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν και περισσότερες ομιλίες, μπορούν, προκειμένου να υπάρξει έγκαιρη , να κάνουν την αίτησή τους και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: aplageras@gmail.com .

Οι επόμενες συναντήσεις –ομιλίες
(5η) Συνάντηση Τετάρτη 13/2/2019
Ώρα 17.00 – 19.00 «Διατροφικές συνήθειες των εφήβων» ΛΊΑ ΒΑΡΑΚΛΙΏΤΗ Bsc διαιτολόγος – διατροφολόγος

(6η) Συνάντηση Τετάρτη 20/3/2019
Ώρα 17.00 – 19.00 «Η προσέγγιση ών με ΔΕΠΥ-Υ και ο ρόλος της συνς γονέων και εκπαιδευτικών» Ελένη Λαδοπούλου προϊσταμένη του Κ.Ε.ΣΥ. , ειδική παιδαγωγός, υπ. διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση